Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips CA6903/22 Multipack AquaClean

4,9 135 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

Philips CA6903/22 Multipack AquaClean

Zaobstarali ste si kávovar Philips Saeco a záleží vám na tom, aby vaša káva mala stále skvelú chuť? Používajte filter vody a vodného kameňa AquaClean. Tento filter zaistí, aby voda bola vždy čistá a káva mala intenzívnu arómu. Používaním filtrov AquaClean predchádzate usadzovaniu vodného kameňa z kávovaru a predĺžite tak jeho životnosť. 

Kľúčové vlastnosti filtra AquaClean

  • Odstraňuje vodný kameň
  • Zintenzívňuje arómu kávy
  • Predlžuje životnosť kávovaru Philips Saeco
  • Technológia výmeny iónov odstraňuje vápnik
  • Mikroporézny filter odstraňuje všetky nečistoty
  • Patentovaný prietok vody
  • 5 000 šálok kávy bez odvápňovania
  • Jednoduchosť použitia
  • 2 ks v balení

Filter AquaClean udrží kávovar v dobrej kondícii

Filter AquaClean odstraňuje vápnik z vody ešte skôr, než sa dostane do kávovaru pomocou technológie výmeny iónov. Tak zamedzí hromadeniu vápnika v prístroji. Chuť vašej kávy zostane stále rovnaká vďaka mikroporéznemu filtru, ktorý vyfiltruje všetky škodlivé látky. Filter AquaClean má tiež patentovaný prietok vody, môžete počítať s tým, že sa váš kávovar Philips Saeco nikdy neupchá. S každým filtrom si vychutnáte 625 šálok vynikajúcej kávy. Toto zopakujete 8×, než nastane čas pre odvápnenie kávovaru. To znamená, že si celkom vychutnáte 5 000 šálok bez nutnosti odvápnenia a vaša káva bude mať stále rovnako vybranú chuť.  

Čerstvá a lahodná káva vďaka filtru AquaClean

Mikroporézny filter AquaClean odfiltruje z vody všetky nečistoty, ktoré by zmenili chuť kávy. Tak bude vaša káva chutiť vždy skvele. Navyše oceníte jednoduchosť použitia filtra AquaClen. Stačí ho len zacvaknúť do kávovaru Philips Saeco a môžete sa oddať príjemnej atmosfére s kávou. O odvápnenie sa nemusíte starať. Kávovar je nachystaný, aby vás po 8. výmene filtra upozornil na potrebu odvápnenia. 

Parametre a špecifikácia

Typ filtra

Typ filtra Vodný

Vlastnosti

Počet kusov 2 ks
Vhodné pre modely Philips, Saeco
Kód:  PHIFI100
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CA6903/22
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16