Obnoviť stránku

Philips S7310 / 67 Series 7000

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips S7310 / 67 Series 7000


Luxusný darčekový set Philips S7310 / 67 je perfektným tipom na darček pre každého muža. A čo všetko obsahuje tento set? Špičkový elektrický holiaci strojček pre mokré i suché holenie so systémom Aquatec a systémom britov ComfortCut, špeciálny nástavec na konečnú úpravu fúzov s 5 nastaveniami dĺžky, to všetko dostanete v exkluzívnom cestovnom puzdre. Doprajte si dokonalé oholenie doma i na cestách, suchej alebo mokrej - výsledok bude vždy perfektný.


Kľúčové vlastnosti

  • Systém Aquatec umožňuje suché i mokré holenie
  • Umožňuje suché i mokré holenie
  • Holiace hlavy DynamicFlex pohybujúce sa v 5 smeroch
  • 50 minút bezdrôtového holenia
  • intuitívne indikátory
  • Zastrihávací nadstavec SmartClick
  • plne umývateľný
  • Dodávané v darčekovom puzdre

Nástavec pre finálnu úpravu fúzov

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nástavec pre finálnu úpravu fúzov

Požadovanej dĺžky a vzhledu fúzov docielite nástavcom SmartClick. Vybrať si môžete z 5 nastavení dĺžky pre dosiahnutie vzhledu od dokonalého strnisko po presne upravené krátke fúzy. Zaoblené hroty a hrebene chránia pokožku pred podráždením. 

plne umývateľný

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Plne umývateľný

Údržba a čistenie strojčeka zaberie iba niekoľko sekúnd. Holiaci strojček jednoducho stačí opláchnuť pod tečúcou vodou.

Intuitivní displej

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Intuitívny displej

Displej zobrazuje jednoúrovňový indikátor nabitia batérie, čistenie, slabého nabitia batérie, nutnosti vymeniť holiacu hlavu a cestovného zámku. Jednoducho tak vždy spoznáte akú starostlivosť máte stojku dopriať.


Povrch z mikroguľôčok

Philips S7310 / 67 je vybavený špeciálnymi krúžky Comfort, ktoré sú opatrené jedinečnou povrchovou úpravou - tisíce miniatúrnych guľôčok pripomínajú púder a tvorí mäkký povrch s nízkym odporom pri trení. Preto sa holiaci strojček hladko pohybuje po tvári a minimalizuje riziko podráždenia pokožky a zanecháva ju hladkú.


Maximálne pohodlie

Holiace hlavy DynamicFlex sa pohybujú v 5 smeroch a kopírujú každú krivku tváre a krku, takže holenie je pohodlnejšie. Vďaka týmto hlavám oholíte každý fúz s minimálnym úsilím.


Hladké oholenie

Dômyselne navrhnutý systém britov ochráni vašu pokožku a zároveň extrémne hladko palíc dlhé, krátke i na plocho položené fúzy.Otvory sú navrhnuté tak, aby každý fúz nastavili do polohy ideálny pre odrezanie, vďaka čomu dosiahnete dokonalého oholenie aj bez poškodenia pokožky.


Suché i mokré holenie

S týmto holiacim strojčekom si môžete vyberat spôsob holenia. Vďaka tesnenia Aquatec Wet & Dry si môžete vybrať rýchle ale napriek tomu pohodlné suché holenie. Alebo sa môžete holiť za mokra - s použitím gélu alebo peny - aj v sprche.

  • Holiaci strojček je navrhnutý tak, aby fungoval iba bezdrôtovo, jedine tak je zaistené bezpečné používanie vo vlhkom prostredí.


Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Frézkový

Napájanie

Napájanie Batériové
Doba chodu 50 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Modrá
Kód:  EAT2067q
Produktové číslo:  S7310/67
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07