Obnoviť stránku

Philips Robin 15476/30/16

Príslušenstvo k tovaru

Philips Robin 15476/30/16

Závesná vonkajšia lampa Philips Massive 15476/30/16 dodá vášmu vonkajšiemu priestoru a záhrade krásnu atmosféru svojím elegantným dizajnom s modernými detailmi. Čierna lampa klasického tvaru ponúka teplé biele svetlo, ktoré vašu domácnosť príjemne zútulní. Hodí sa na zavesenie na verande, terase či balkóne.Kvalitná LED technológia zabezpečí dostatok svetla počas celej noci a umožní optimálny svetelný výkon. Toto vonkajšie svietidlo je určené najmä do vlhkého vonkajšieho prostredia, je odolné voči poveternostným vplyvom a chránené pred striekajúcou vodou či dažďom.
Vďaka úspornej žiarovke Philips budete mať nižšiu spotrebu energií a zároveň bude viac chránené aj životné prostredie. Nemusíte mať starosti s údržbou svietidla a častou výmenou žiarovky, pretože LED svetlo integrované do tejto lampy má dlhú životnosť až 15 rokov. Na tejto elegantnej lampe oceníte, že je nielen veľmi kvalitná a praktická, ale nádherne vám doladí vzhľad celého priestoru a dodá vašej záhrade útulnú atmosféru.
Hlavné prednosti:

  • Vysoká kvalita LED svetla
  • Teplé biele svetlo
  • Vodotesnosť (chránené pred striekajúcou vodou)
  • Úspora energie
  • Dlhá životnosť až 15 rokov

Farba:
Čierna
Materiál:
Hliník/plast

Rozmery:
174 x 872 x 174 mm

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok

Životnosť 128 823,57 h

Stupeň krytia

Rozmery

Výška 87,2 cm
Šírka 17,4 cm
Dĺžka 17,4 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED
Kód:  ESO2568x
Produktové číslo:  154763016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08