Obnoviť stránku

Philips Robin 15473/30/16

Príslušenstvo k tovaru

Philips Robin 15473/30/16

Lampa – vonkajší stĺpik Philips Massive 15473/30/16 dodá vášmu vonkajšiemu priestoru a záhrade krásnu atmosféru svojím elegantným a klasickým dizajnom s modernými detailmi. Čierna lampa podlhovastého tvaru s podstavcom ponúka teplé biele svetlo, ktoré vašu domácnosť príjemne zútulní. Kvalitná LED technológia zabezpečí dostatok svetla počas celej noci a umožní optimálny svetelný výkon. Toto vonkajšie svietidlo je určené najmä do vlhkého vonkajšieho prostredia, je odolné voči poveternostným vplyvom a chránené pred striekajúcou vodou či dažďom.
Vďaka úspornej žiarovke Philips budete mať nižšiu spotrebu energií a zároveň bude viac chránené aj životné prostredie. Nemusíte mať starosti s údržbou svietidla a častou výmenou žiarovky, pretože LED svetlo integrované do tejto lampy má dlhú životnosť až 15 rokov. Na tejto elegantnej lampe oceníte, že je nielen veľmi kvalitná a praktická, ale nádherne vám doladí vzhľad celého priestoru a dodá vašej záhrade útulnú atmosféru.
Hlavné prednosti:

  • Vysoká kvalita LED svetla
  • Teplé biele svetlo
  • Vodotesnosť (chránená pred striekajúcou vodou)
  • Úspora energie
  • Dlhá životnosť až 15 rokov

Farba:
Čierna
Materiál:
Hliník/plast

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok

Životnosť 128 823,57 h

Stupeň krytia

Typ a určenie

Typ svetla Záhradný stĺpik

Rozmery

Výška 85,5 cm
Šírka 17,4 cm
Dĺžka 17,4 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Žiarovka (súčasťou balenia)

Svetlo

Svetelný tok 430 lm
Kód:  ESO2569c2
Produktové číslo:  154733016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19