Obnoviť stránku

Philips QC5390/80

4,7 95 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips QC5390/80

Zastrihávač Philips QC5390/80 zaisťuje vynikajúci strihací výkon a dlhotrvajúcu ostrosť vďaka titánovým čepeliam. Dokonalosť strihu zaručuje digitálny displej, ktorý zobrazuje zvolené nastavenie dĺžky v milimetroch, takže svoj štýl máte vždy pod kontrolou. Takisto oznamuje, kedy je potrebné nabiť akumulátor, takže sa náhle neocitnete bez zdroja energie. Kontrolka batérie neustále svieti a označuje nabitý akumulátor. Akonáhle zostáva približne 10 minút používania, kontrolka bliká na oranžovo. Strojček môžete flexibilne používať s napájacím káblom alebo bez kábla. Výkonný lítium-iónový akumulátor zaistí až 60 minút prevádzky po 1 hodine nabíjania. Rýchle 10 minútové nabitie vám poskytne 10 minút zastrihávania - prístroj je teda pripravený vždy, keď ho potrebujete. Otáčaním kolieska môžete zvoliť a uzamknúť požadované nastavenie.
Dva nastaviteľné hrebene poskytujú 41 nastavení dĺžky od 3 mm do 42 mm, pričom je medzi jednotlivými dĺžkami presne 1 mm. Prípadne môžete použiť zastrihávač bez hrebeňa a zastrihávať iba na 0,5 mm. Po použití hlavu jednoducho vysuňte a opláchnite pod tečúcou vodou. Strojček sa dodáva aj s hrebeňom a nožnicami, ako aj s prvotriednym puzdrom, kde môžete bezpečne uložiť zastrihávač a jeho príslušenstvo.


Parametre a špecifikácie:
Strihací materiál:
Nerezová oceľ s titánovým povrchom
Šírka strihača:
41 mm
Počet nastavení dĺžky:
41
Rozsah nastavenia dĺžky:
0,5-42 mm
Presnosť:po 1 mm
Funkcie:
Bezúdržbová prevádzka - nie je potrebné mazať
100% umývateľný - čistenie pod tečúcou vodou
Odborné 2D hrebene
Displej:
Digitálne nastavenie dĺžky
Indikátor nabíjania
Typ batérie:
Li-Ion
Doba nabíjania:
1 hodina
Prevádzková doba:
až 60 minút
Príslušenstvo:
Čistiaca kefka
Prvotriedne puzdro na ukladanie a na cesty
Nožnice a hrebeň

Kód:  EAT6008r
Produktové číslo:  QC5390/80
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14