Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips Series 8000 SenseIQ BHS830/00

4,6 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips Series 8000 SenseIQ BHS830/00

Philips Logo

Profesionálna žehlička na vlasy

Philips Series 8000 SenseIQ
BHS830/00

Zachovanie až 93 % prirodzenej elasticity a pevnosti vlasov

Profesionálna žehlička na vlasy Philips Series 8000 SenseIQ BHS830/00 vám prispôsobí žehlenie vlasov na mieru. Žehlička Philips SenseIQ BHS830/00 počas žehlenia sníma teplotu vlasov, sama automaticky prispôsobuje výkon žehlenia a zabraňuje tak nezdravému prehrievaniu vlasov. Vlasy si zachovajú až 93 % svojej prirodzenej elasticity a pevnosti.* Jednoduchý a rýchly styling vykúzlite výberom z troch režimov (rýchly, normálny a šetrný) a precíznosť pomocou využitia chladného zaobleného hrotu žehličky. Ionizačný systém Tetra Ionic obsahuje štyri ionizačné dýzy, vďaka ktorým dodáte svojim vlasom perfektný lesk. Výsledok? Silné vlasy a zdravý lesk po každom použití.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00

Elasticita, pevnosť a lesk vlasov

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00

3 režimy žehlenia, 14 nastavení teploty

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00

4× viac iónov

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00

Prehrať video

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00 – technológia SenseIQ

Personalizovaná

Žehlička na vlasy Philips Series 8000 s technológiou SenseIQ sa dokáže o vlasy starať individuálne podľa toho, v akej sú kondícii, a veľmi šetrne im dáva požadovaný tvar, pevnosť a lesk.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00 – priebežné meranie teploty

Vníma

Jedinečné vlasy vyžadujú jedinečnú starostlivosť. Žehlička na vlasy Philips Series 8000 SenseIQ BHS830/00 sa vám prispôsobuje s každým ťahom. Jej digitálny snímač meria teplotu vašich vlasov viac ako 20 000-krát** počas každej úpravy účesu a zaručí vám tak zážitok na mieru zakaždým, keď si potrebujete vlasy upraviť.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00 – mikroprocesor

Prispôsobuje sa

Inteligentný mikroprocesor riadi technológiu SenseIQ, ktorá neustále analyzuje a upravuje teplotu pri žehlení. Žehlička na vlasy prispôsobuje teplotu vašim vlasom a zabraňuje nežiaducemu prehriatiu. Zároveň vždy dosiahnete styling, aký očakávate.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00 – exkluzivna starostlivosť

Stará sa

Doprajte svojim vlasom exkluzívnu starostlivosť, akú si zaslúžia. Žehlička na vlasy Philips s technológiou SenseIQ dokáže uchovať až 70 %*** prirodzenej vlhkosti vašich vlasov. Prirodzená vlhkosť vo vlasoch zjemňuje ich štruktúru, a tie potom zostávajú pevné, tvárne a hlavne zdravé.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00 – prirodzená pevnosť vlasov

Elasticita a sila

Žehlička na vlasy s technológiou SenseIQ uchová až 93 % prirodzenej pevnosti vašich vlasov.* Zabezpečí, že vaše vlasy budú vnútri vždy zdravé a na pohľad elegantné a lesklé.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00 – tetra ionizácia

Tetra ionizačný systém

So systémom Tetra Ionic vaše vlasy pocítia obohacujúcu iónovú starostlivosť. Patentovaný dizajn rovnomerne uvoľňuje milióny iónov pomocou štyroch špeciálnych dýz umiestnených po oboch stranách žehličky. Ošetrujúce molekuly eliminujú statickú elektrinu, strapatenie a dodajú vašim vlasom dokonalý lesk.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00 – rýchle nahriatie

Rýchly styling

Žehlička sa na najvyššiu teplotu nahreje počas 15 sekúnd a vďaka o 20 %**** väčším keramickým doštičkám sa po vlasoch kĺže v menšom počte pohybov. Vyberte si zo 14 nastavení teploty a vytvorte si presne taký styling, aký potrebujete. 

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00 – styling vĺn

Cool tip

Chcete si styling čo najviac uľahčiť, či už sa chystáte vytvoriť vlny, alebo potrebujete skrotiť vlasy na temene hlavy? Jednoducho pridržte oba konce žehličky, aby ste mohli pracovať precíznejšie a pohodlnejšie. Nemusíte sa obávať, oba konce sú vyrobené zo špeciálneho materiálu a zostávajú chladné, aj keď máte žehličku rozpálenú na maximum.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00

Jednoduché žehlenie vlasov

Stlačením tlačidla vyberte jeden z troch prednastavených režimov podľa typu vlasov. Rýchly režim: zahrieva na teplotu 210 °C, určený pre vlasy, ktoré sa ťažko narovnávajú, vrátane silných, hrubších, alebo kučeravých vlasov. Normálny režim: zahrieva na 190 °C na použitie na ľahko zvlnené vlasy. Šetrný režim: zahrieva na teplotu 170 °C a používa sa na jemné, svetlé, blond, alebo farbené vlasy. Z dôvodu ochrany vlasov sa funkcia SenseIQ automaticky aktivuje pri všetkých týchto režimoch. Pri používaní žehlička na vlasy kĺže po povrchu vlasov bez ťahania vďaka mimoriadne hladkým doštičkám, ktoré sú špeciálne ošetrené proti vytváraniu trenia. Použitie je naozaj jednoduché a nenáročné.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00 – príslušenstvo

Príslušenstvo

Doprajte si perfektný styling svojich vlasov i na cestách. Praktické teplovzdorné cestovné puzdro s krytom chrániacim pred teplom si môžete zobrať kamkoľvek so sebou.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00

Extra záruka

Využite možnosti mať tri roky záruku na produkty Philips z kategórie starostlivosti o vlasy, ktorá sa vzťahuje aj na tento produkt. Aby ste mohli využiť +1 rok záruky zadarmo navyše stačí, keď do 90 dní po nákupe zaregistrujete svoj produkt na stránkach My Philips. Po registrácii dostanete potvrdzujúci e-mail, ktorý bude obsahovať aj číslo zmluvy o predĺženej záruke.

Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00
Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00
Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00
Žehlička na vlasy Philips Prestige BHS830/00

Technická špecifikácia

Technické údaje

Napätie

110 – 240 V

Doba zahriatia

15 sekúnd

Dĺžka kábla

2 m

Ošetrujúce technológie

SenseIQ

Áno

Ionizačná starostlivosť

Áno, štyri ionizačné dýzy

Príslušenstvo

Puzdro

Teplovzdorné cestovné

Kryt chrániaci pred teplom

Áno

Funkcie

Tri režimy nastavenia

Rýchly, normálny, šetrný

Automatické vypnutie

Po 60 minútach

Displej LED

Áno

Otočný kábel

Áno

Háčik na zavesenie

Áno

Servis

Dvojročná celosvetová záruka

Áno

Viac špecifikácií

*Režim SenseIQ pri 200 °C

**Pri priemernej dĺžke vlasového stylingu 12 minút

***Režim SenseIQ pri 170 °C

****Oproti modelu Philips HP8372


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Flexibilný kábel
Max. teplota 230 °C
Min. teplota 170 °C
Počet teplotných stupňov 3
Doba nahriatia 15 s

Funkcie

Displej LED displej
Funkcie Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, Vhodná aj na tvorbu vĺn, Ionizácia, Automatické vypnutie

Napájanie

Typ napájania Sieťové

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla 2 m
Príslušenstvo Úložné puzdro
Farba Biela
Kód:  PHIZV679
Produktové číslo:  BHS830/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16