Obnoviť stránku

Philips PicoPiX PPX4350

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips PicoPiX PPX4350

Miniatúrny projektor Philips PicoPix PPX4350 je dobrým partnerom na časté cesty, kde poslúži pre osobné i pracovné účely. Vaše projekcia môže je behom pár chvíľ pripravená divákovi kdekoľvek. Stačí ho len priniesť na požadované miesto, zamieriť na vhodnú projekčnú plochu a okamžite zahájiť projekciu. Aj napriek malým rozmerom je schopný vytvoriť obraz s uhlopriečkou až 152 cm. Projekciu môžete zahájiť vo vzdialenosti od pol do takmer troch metrov od projekčnej plochy. Vďaka tomu je projektor veľmi variabilný a takmer nezávislý na okolitých podmienkach.

LED technológia

Zdrojom projekčného svetla je vysoko výkonná LED lampa so svietivosťou až 50 lm a vysokou životnosťou 30 000 hodín. Vďaka extrémne veľkej životnosti vás nečaká výmena drahej lampy. Použitím LED technológie sa projektor stal veľmi úsporným a postačí mu napájanie cez USB konektor alebo cez integrovanú batériu. S vnútornou batériou nepotrebujete hľadať žiadnu zásuvku alebo predlžovačku a ani nepotrebujete žiadny notebook. Batéria napája projektor  1,5 až 2 hodiny, v závislosti na zvolenom režime. Okrem samostatného použitia možno k projektoru pripojiť zdroj cez HDMI alebo využitý microSDHC slot. Zvuk možno vyviesť 3,5mm Jackom, napr. Pre pripojenie k Hi-Fi aparatúre alebo domácemu kinu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie 640 × 360 px
Kontrast 1 300:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 25 cm (9,84 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 152 cm (59,84 ")

Technológia

Zdroj svetla LED
Životnosť 29 411,77 h (1 225,49 d)

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy Audio jack výstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl

Rozmery

Šírka 9,7 cm
Výška 5,4 cm
Hĺbka 1,7 cm
Hmotnosť 0,13 kg
Kód:  WX130t1
Produktové číslo:  253579992
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16