Obnoviť stránku

Philips PerformerActive FC8663 / 91

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips PerformerActive FC8663 / 91

Vreckový vysávač Philips PerformerActive je poháňaný motorom s príkonom 1500 W. Výsledkom toho je veľmi vysoký výkon a vysávač nemá problém s akýmkoľvek typom vysávaného povrchu. Vysávač je vybavený indikátorom zaplnenia vrecka, čo zamedzí nechcenému upchatiu či preplneniu. Spoločné s vysávačom dostanete štrbinový nástavec, malú hubicu, hubicu TriActive Plus a turbo kefa pre upratovanie po chlpatých domácich miláčikoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon pre účinné upratovania
  • Výkonnosť triedy A na tvrdé podlahy
  • Filtrom zachytí aj ten najjemnejší prach
  • Maximalizácia prúdenie vzduchu aj pri plnení vrecka
  • 4l kapacita vrecka pre dlhšie luxovaní
  • Vysoký sací výkon a filtrácie až do naplnenia vrecka
  • Hubica TriActive Plus efektívne vysáva povrch
  • Turbo kefa pre domácnosti s chlpatými domácimi miláčikmi

Čistota vo veľkých miestnostiach

Vďaka špeciálne tvarované prachové komore, ktorá disponuje objemom 4 litre, nebude už s vysávačom Philips PerformerActive problém vysávať veľkej miestnosti bez výmeny vrecka. Technológia Airflow Max maximalizuje prúdenie vzduchu, prachové vrecko sa vďaka tomu otvára rovnomerne a dosiahnete najvyššieho sacieho výkonu, dokonca aj keď sa vrecko plní. Sáčky s-bag Classic Long Performance spoločne s filtrom EPA 10 a tesnením AirSeal dokážu zachytiť aj najjemnejšie nečistoty a prach. Výsledkom je bezprašné prostredie a čistý vzduch bez alergénov.

Jednoducho a čisto

Vysávač disponuje hadicou s dlhou rukoväťou pre ťažko prístupné miesta. K hadici sa pripája novo navrhnutá sacia hubica TriActive Plus, ktorá v troch činnostiach naraz efektívne vysáva povrch. Jemne otvára koberec špeciálne navrhnutou plochou, aby odstránila prach, ktorý sa skrýva hlboko v koberci. Vysáva veľké kúsky nečistôt väčším otvorom v prednej časti a zároveň pomocou kief na oboch stranách odstraňuje prach a špinu pozdĺž nábytku a stien. Špecialitou modelu je turbo kefa pre hĺbkové čistenie kobercov. Ľahko odstráni chlpy a chumáče. Rotujúca kefa vnútri hubica aktívne odstraňuje malé čiastočky a chlpy - výsledkom je lepšie čistenie. Kolieska kefy zabraňujú poškodeniu prípade zajatí na tvrdú podlahu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Príkon

Príkon 1 500 W

Hlučnosť

Hlučnosť 85 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 30,4 cm
Výška 23,4 cm
Hĺbka 44,7 cm
Hmotnosť 5,2 kg

Farba

Farba Titánová
Kód:  EAD1143n
Produktové číslo:  FC8663/91
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11