Obnoviť stránku

Philips myGarden Stratosphere

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips myGarden Stratosphere

Phillips Stratospere je krásne svetlo určené na vonkajšie osvetlenie. Toto minimalistické svietidlo, z prvotriedneho antracitovo sivého hliníka vydáva rozptýlené hrejivé biele svetlo LED, ktoré je ideálne pre osvetlenie chodníka alebo terasy. Oproti ostatným žiarovkám Phillips LED žiarovka šetrí energiu, a tak vám pomáha šetriť vaše peniaze aj životné prostredie.

Kľúčové vlastnosti lampy Philips Stratosphere

  • Vysoká úspora energie
  • Vysoká kvalita LED osvetlenia
  • Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov
  • Určené na vonkajšie použitie – Vodotesnosť
  • Dlhá životnosť
  • Jednoduchá inštalácia

Odolné proti vplyvom počasia

Toto vonkajšie svietidlo Philips Stratosphere je špeciálne navrhnuté pre vlhké vonkajšie prostredie a prešlo náročnými testami, ktoré zabezpečili jeho vodoodolnosť. Stupeň ochrany IP popisuje dva údaje: prvý označuje stupeň ochrany proti prachu a druhý proti vode. Svietidlo Philips Stratosphere je skonštruované s ochranou IP44, čo znamená, že je chránené proti striekajúcej vode a ide o výrobok, ktorý je najbežnejší a najvhodnejší pre vonkajšie použitie. 

Vysoko kvalitné materiály a dlhá životnosť

Svietidlo Philips Stratosphere je vyrobené špeciálne pre vonkajšie priestory. Je odolné a navrhnuté pre dlhú životnosť, takže bude vašu záhradu osvetľovať noc čo noc. Je vyrobené z vysoko kvalitného liateho hliníka a vynikajúcich syntetických materiálov. Integrované LED diódy použité v tomto svietidle vydržia až 30 000 hodín (čo sa rovná 30 rokom, ak vychádzame z priemerného používania tri hodiny denne, pri najmenej 13 000 spínacích cykloch). Je naozaj príjemné pomyslieť na to, že sa nebudete musieť starať o údržbu ani o výmenu žiarovky a zároveň sa budete tešiť z perfektného svetelného prostredia vo vašej domácnosti.


Parametre a špecifikácia

Typ a určenie

Určenie Vonkajšie
Kód:  PHL18110Nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06