Obnoviť stránku

Philips Minnie Mouse 71766/31/16

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips Minnie Mouse 71766/31/16

Dajte detskej izbičke príjemný zdroj svetla, ktorého motív sa bude deťom zaručene páčiť. V spálni vášho dieťaťa vytvorí prostredie pre podnietenie fantázie a následné ničím nerušené snívanie s pocitom bezpečia . Medzi deťmi obľúbené Disney motívy ozvláštnia a štylizujú miesto, kde vaše dieťa objavuje svet, hrá sa a spí - všetko v sprievode svojej favorizovanej postavičky.
Svetlo je ideálne ako nočné svetlo so snímačom pohybu , čím uľahčuje zapnutie svetla jednoduchým mávnutím či pri príchode. Vďaka tomu poslúži aj ako orientačné svetlo. Svetlo je samozrejme navrhnuté, aby bolo bezpečné pre deti. Krytie IP20 a prevádzka na 2 AAA batérie je určite tou najbezpečnejšou cestou. Ani dotyk rúk nevadí, pretože LED svetlo sa nikdy nezahreje na nebezpečnú teplotu.

Parametre a špecifikácia

Svetlo

Zdroj svetla Integrovaný LED

Farebná teplota svetla

Chromatickosť 3 000 K

Stupeň krytia

Rozmery

Výška 2,7 cm
Dĺžka 11,6 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Žiarovka (súčasťou balenia)

Svetlo

Chromatickosť 3 000 K

Farba

Farba Červená

Svetelný tok

Príkon

Príkon 0,06 W
Kód:  ESO2574f
Produktové číslo:  717663116
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08