Obnoviť stránku

Philips MC151

4,3 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips MC151

Počúvajte svoju obľúbenú hudbu na kompaktnom hudobnom prehrávači MC151 od spoločnosti Philips. Prehrávajte svoje obľúbené CD-R/RW vďaka vstavanému CD prehrávaču. Zariadenie tiež disponuje klasickým kazetovým magnetofónom s funkciou autostop. Pomocou audio-in vstupu možno prehrávať hudbu z mobilných telefónov alebo prenosných MP3 prehrávačov. Pre nerušené počúvanie hudby možno k zariadeniu pripojiť slúchadlá s konektorom 3,5 mm.
Zariadenie disponuje celkovým výkonom 4 W a funkciou pre zvýraznenie basov Dynamic Bass Boost zaisťujúcou maximálny hudobný zážitok. Jednoduchým stlačením jedného tlačidla nastavíte optimálnu reprodukciu basov. Pre prehrávanie vašich obľúbených rádiových staníc je k dispozícii digitálny FM tuner s možnosťou automatického ladenia a uloženia až 20 staníc, aby ste zakaždým nemuseli vyhľadávať príslušnú frekvenciu.
Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou tlačidiel na prednom paneli. Pre väčšie pohodlie je v balení pribalený diaľkový ovládač. Informácie o prehrávaných skladbách alebo FM staniciach sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji s modrým podsvietením. Prehrávač môžete použiť aj ako budík, kedy si možno nastaviť budenie rádiom alebo klasickým "bzučiakom". Prehľad o čase získate vďaka hodinám, ktoré sa zobrazujú na displeji.
Parametre a špecifikácie:
Reproduktory:
Vinutie reproduktora 3 "basový reproduktor
Výstupný výkon 2 x 2 W RMS
Dynamic Bass Boost
Možnosti prehrávania:
CD-R, CD-RW
Mechanický kazetový magnetofón
Audio-in (3,5 mm)
FM tuner:
Pásma tunera FM stereo, MW
Predvoľby staníc 20
Automatické digitálne ladenie
Výstup:
Slúchadlá (3,5 mm)
Funkcie:
Hodiny
Časovač
Displej:
Typ LCD
Farba podsvietenia Modrá
Obsah balenia:
Mikrosystém
Diaľkový ovládač
Užívateľská príručka
Rozmery reproduktora:
134 x 230 x 152 mm
Rozmery hlavnej jednotky:
216 x 233 x 148 mm
Hmotnosť:
5,1 kg

Kód:  JPI109d
Produktové číslo:  MC151/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16