Obnoviť stránku

Philips M115

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips M115

Ste dlho v práci a potrebujete na diaľku dohliadnuť na svoje deti či domáceho maznáčika? So sieťovou kamerou značky Philips ľahko získate prehľad o dianí na mieste, kde práve nemôžete byť. Inteligentné zariadenia všetko monitoruje v podobe vysoko kvalitného video záznamu, ktorý môžete sledovať v živom čase na celej rade kompatibilných modelov iPhonov, iPadov alebo iPodov. Ľahko a bez pomoci niekoho cudzieho sa kedykoľvek môžete uistiť, že je u vás doma všetko v poriadku a ďalej sa nerušene venovať tomu najdôležitejšiemu.

Jasný obraz, šikovný dizajn

Prenášaný obraz vám kamera obstará vo vysoko kvalitnom rozlíšení 720p, ktoré dbá na jeho vynikajúcu ostrosť a realistickosť. Ruka v ruke s akostným záznamom ide aj inteligentný dizajn kamery - vďaka šikovnému podstavci sa dá nakláňať do strán a jej stabilitu možno ešte viac posilniť miniatúrnym statívom. Umiestniť ju môžete napríklad na krbovú rímsu alebo na poličku v knižnici. Takmer odkiaľkoľvek splní kamera Philips svojou úlohu na výbornú.

Upozornenie na pohyb

Philips M115 vás dokáže prostredníctvom telefónu v okamihu upozorniť, akonáhle detekuje pohyb. Citlivosť detekcie je pritom prispôsobiteľná na mieru vašim potrebám tak, aby ste neboli zaplavovaní upozorneniami, kedykoľvek sa pred kamerou mihne váš domáci maznáčik alebo keď práve poryv vetra zvonku pohne závesom.

Nepretržitý streaming

Streamovanie záznamu prebieha nonstop 24 hodín prostredníctvom WiFi, 3G a 4G LTE. Pokiaľ má aj váš tablet alebo telefón prístup k sieti, nič vám nebráni si záznam prezerať, kedykoľvek to uznáte za vhodné. Zhotovené nahrávky sú chránené šifrovacím kódom SSL a dešifrace je možná iba pomocou smartfónu čo zamedzuje ich prípadnému zneužitiu niekým cudzím. Ak patríte k priaznivcom cloudových úložísk, videá môžete navyše ukladať práve tam a odtiaľto je streamovať s využitím spoľahlivé technológie Ivideon.

Snímač:
HD 720p

Kompatibilný s:
iPady (iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad mini, iPad s displejom Retina, iPad Air 2)
iPhony (iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 6, iPhone 6 Plus)
iPody (iPod Touch 4. generácie a vyššie, iPod Touch 5. generácie)

Výstup:
miniUSB

Balenie obsahuje:
Napájací USB adaptér
USB kábel (3 m)
Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 65 mm
Výška 114 mm
Hĺbka 65 mm

Rozmery

Šírka 65 mm
Výška 114 mm
Hĺbka 65 mm
Kód:  EAZ4000c4
Produktové číslo:  M115E/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14