Obnoviť stránku

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

4,8 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Philips Logo

Philips Lumea Prestige IPL
BRI956/00

Použitie na telo, podpazušie, oblasť bikín a tvár

Prvé zariadenie IPL, ktoré ponúka unikátne zaoblené a prispôsobené nadstavce na telo, tvár, oblasť bikín a podpazušia. Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 je zároveň najúčinnejšie riešenie IPL, ktoré ponúka použitie s káblom aj bez a snímač SmartSkin. Vychutnávajte si 6 mesiacov hodvábne hladkú pokožku bez chĺpkov s Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Vychutnávajte si 6 mesiacov hladkú pokožku bez chĺpkov*

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Profesionálna IPL technológia vyvinutá s dermatológmi

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Bezpečné použitie a overená účinnosť

Video Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Prehrať video

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Technológia IPL

IPL je skratka pre Intense Pulsed Light (intenzívne pulzné svetlo). Táto technológia využíva širšie svetelné spektrum (oranžové, červené a infračervené svetlá) prenikajúce vďaka melanínu (farbivu v chĺpkoch) až k folikulu a zásluhou svetelnej energie, ktorá sa v lôžku premení na tepelnú sa chĺpok dostane do fázy nečinnosti a vypadne.Opakovanépoužívanie epilátora Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 zanechá vašu pokožku nádherne hladkú a jemnú na dotyk. Zabraňovanierastuchĺpkov je bezpečné a šetrné, a to aj na citlivých miestach.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Senzor SmartSkin

Použitie prístroja Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 je jednoduché a bezpečné. Lumea Prestige ponúka 5 stupňov nastavenia intenzity a uľahčuje výber toho najsprávnejšieho stupňa pomocou senzora SmartSkin. Ten ponúkne vhodnú voľbu nastavenia presne pre váš tón pleti. Zvoľte tonajpohodlnejšie a najvhodnejšie nastavenie energie pre vlastnýodtieň pokožky.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Ošetrenie rôznych partií tela

Chĺpky a krivky sa v rôznych partiách tela líšia, preto, aby boli zabezpečené dokonalé výsledky sú potrebné rôzne ošetrenia. Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 je ako jediný vybavený unikátne zakrivenými inteligentnými nadstavcami na telo (nohy, ruky, brucho) a tvár (horná pera, brada). Každý inteligentný nadstavec sa odlišuje kombináciou tvaru, veľkosťou okienka a farebným filtrom a po pripojení kprístrojuaktivuje prispôsobený program úpravy na konkrétnu partiu tela. Táto kombinácia premysleného dizajnu a konkrétneho ošetrenia umožňuje efektívne abezpečnéošetrenie aj na citlivých miestach. Slide & Flash režim na jednoduché použitie bez nutnosti opakovaného stlačenia tlačidla záblesku.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Nadstavec na telo

Nadstavec na telo je perfektný na rýchle ošetrenie veľkých častí tela, ako sú nohy, ruky a brucho. Prehnuté vyhotovenie kopíruje tvar tela a zabezpečuje optimálny kontakt s pokožkou. Nasadenie nadstavca na prístroj automaticky spustí prispôsobené ošetrenie vhodné na tieto oblasti tela. Veľkosť okienka 4,1 cm2.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Nadstavec na podpazušie

Špeciálne formovaný nadstavec je navrhnutý na účinné ošetrenie ťažko dostupných chĺpkov v podpazuší. Po nasadení tohto inteligentného nadstavca na Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 je automaticky spustené prispôsobené ošetrenie podpazušia. Veľkosť okienka 3 cm2.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Nadstavec na oblasť bikín

Chĺpky v oblasti slabín bývajú silnejšie a hustejšie ako ostatné chĺpky, takže na dosiahnutie najlepších výsledkov vyžadujú použitie špeciálneho nadstavca. Nadstavec je zakrivený a má extra priehľadný filter. Po pripojení nadstavca k prístroju Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 je svetelné ošetrenie automaticky upravené. Veľkosťokienka3cm2.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Nadstavec na tvár

Aby bolo možné jemne a zároveň efektívne ošetriť chĺpky na tvári, je nadstavec starostlivo navrhnutý a vybavený plochým okienkom na presnú prácu v oblasti hornej pery, brady alebo čeľuste. Nadstavec má extra integrovaný filter a po nasadení na prístroj Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 sa automaticky upraví svetlo, ktoré jevhodnejšie na ošetrenie nežiaducich chĺpkov na tvári. Veľkosť okienka 2cm2.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Bez bolesti a podráždenia

Philips Lumea Prestige vysiela jemné svetelné pulzy na korienok chĺpka. Tieto svetelné pulzy vytvárajú teplo, stimulujú korienok chĺpka tak, aby prešiel do pokojovej fázy (jednej z troch fáz rastového cyklu chĺpkov). Výsledkom je prirodzené vypadnutie chĺpka a zabránenie jeho opakovanému rastu. Vstavaný svetelný filter epilátora Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 zabezpečuje bezrizikové a účinné použitie aj na túnajjemnejšiupokožku, vrátane tváre. Vychutnajte si až 6 mesiacov bez chĺpkov*.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Mobilná aplikácia

Aplikácia Lumea je zadarmo na stiahnutie a ponúka jedinečné a prispôsobené používanie systému IPL - len pre vás. Je to váš vlastný osobný poradca a postará sa, aby ste svoje zariadenie Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 využili čo najviac, správnym spôsobom a dosiahli dlhodobé výsledky. Aplikácia vám pomôže vytvoriť osobný plán procedúr na každú časť tela a poskytuje tipy a rady na každé ošetrenie. Stačí lenaplikáciu pravidelne kontrolovať a sledovať upozornenia a pripomienky.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Použitie s káblom aj bez

Prístroj Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 funguje pohodlne s napájacím káblom aj bez neho. Pokiaľ chcete úplnú slobodu pohybu, použite ho bez kábla. V prípade vybitia počas ošetrenia môžete prístroj jednoducho zapojiť do zásuvky a nerušene pokračovať v používaní.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Žiadne doplnky ani vymeniteľné diely

Zariadenie Philips Lumea Prestige predstavuje kompletné riešenie dodávané tak, aby bolo ihneď pripravené na použitie. Nepotrebujete žiadne doplnky, gély alebo vymeniteľné diely.

Overená dlhodobá účinnosť

Objektívne štúdie dokazujú obmedzenie rastu chĺpkov až o 92 % už po troch ošetreniach**. Prvé 4 ošetrenia vykonajte raz za dva týždne. Potom už budete vidieť požadované výsledky. Na udržanie týchto výsledkov vykonajte ošetrenie vždy po 4 týždňoch. Už po 8 ošetreniach vaša pokožka zostane hladká až 6 mesiacov*!

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Vhodné na širokú škálu typov chĺpkov a pokožky

Systém Philips Lumea účinne, ľahko a bezpečne pôsobí na rôzne typy chĺpkov a pokožky. Je efektívny na chĺpky farby prirodzene tmavej blond, hnedej aj čiernej a pri tónoch pokožky od veľmi svetlej až po tmavohnedú. Podobne ako iné technológie založené na IPL, nie je systém Philips Lumea vhodný na ošetreniesvetlých blond aleboryšavých chĺpkov a nie je vhodný pre veľmi tmavú pokožku kvôli požiadavke na vysoký kontrast medzi pigmentom vo farbe chĺpkov a v odtienikože!

IPL epilátor Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Extra záruka

Využite možnosť získať 3 roky záruky na produkty Philips Lumea s IPL technológiou. Aby ste mohli využiť naviac 1 rok záruky zdarma, stačí, keď do 90 dní po nákupe zaregistrujete svoj produkt na stránkach My Philips. Po registrácii obdržíte potvrdzujúci e-mail, ktorý bude obsahovať aj číslo zmluvyopredĺženej záruke.

Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00
IPL epilátor Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00

Recenzie od zákazníkov


Produkt Philips Lumea Prestige IPL BRI956/00 používam dva mesiace a už pozorujem, že na niektorých miestach mi chĺpky nerastú alebo rastú oveľa pomalšie. Obsluhovanie je jednoduché, bezbolestné a rýchle, do hodiny zvládnem ošetriť celé telo. Prístroj odporúčam, investícia sa oplatí.

Technická špecifikácia

OBLASTI APLIKÁCIE

Oblasť tela

Paže, nohy, brucho

Oblasť tváre

Brada, horná pera, čeľusť

Citlivé oblasti

Podpazušné jamky, bikiny

REŽIM POUŽITIA

Posun a záblesk

Na rýchlu aplikáciu a jednoduché použitie

Pritlačenie a záblesk

Na bezpečné použitie

Použitie s/bez kábla

Použitie s káblom i bez

DOBA APLIKÁCIE

Dolná časť nôh

8,5 minúty

Podpazušná jamka

2,5 minúty

Oblasť bikín

2 minúty

Oblasti tváre

1,5 minúty

BEZPEČNOSŤ A NASTAVENIE

Integrovaný UV filter

Chráni pokožku pred UV žiarením

5 nastavení svetelnej energie

Podľa typu pokožky

Integrovaný bezpečnostný systém

Zabráni nechceným zábleskom

Snímač odtieňa pokožky

Zistí odtieň vašej pokožky

TECHNICKÉ ÚDAJE

Vysokovýkonná žiarovka

Produkuje > 250 000 zábleskov

Napätie

100 – 240 V

Záruka

Celosvetová záruka na 2 roky

NADSTAVCE

Na ošetrenie tela

Veľkosť okienka: 4,1 cm2

Na ošetrenie tváre

Veľkosť okienka: 2 cm2, špeciálny filter

Na ošetrenie podpazušia

Veľkosť okienka: 3 cm2

Na ošetrenie slabín

Veľkost okienka: 3 cm2, špeciálny filter

BALENIE OBSAHUJE

Návod na použitie

Používateľská príručka

Uskladnenie

Luxusné puzdro

Adaptér

Adaptér 19,5 V/4 000 mA

Viac špecifikácií

* Priemerný výsledok 78 % redukcie chĺpkov na nohách, po úplnom ošetrovacom cykle (12 ošetrení), objektívne štúdie na 48 ženách v Holandsku a Rakúsku. Štúdia bola realizovaná spoločnosťou Philips.

 

** Merané na nohách, po 3 ošetreniach, 27 z 55 žien dosiahlo výsledok 92 % alebo viac. Štúdia bola realizovaná spoločnosťou Philips.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Využitie

Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo

Typ

Typ IPL

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie Snímač odtieňa pokožky
Počet nadstavcov 4
Obsah balenia Puzdro/taštička

Vlastnosti

Počet režimov 5

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť, Akumulátor
Kód:  EAT2070g
Produktové číslo:  BRI956/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16