Obnoviť stránku

Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini

Nový rozmer sledovania multimediálneho obsahu

Ak už vlastníte produkty z radu Philips Hue, tak by ste si rozhodne nemali nechať ujsť novinku od spoločnosti Philips – Hue HDMI Sync Box. Ide o inteligentný synchronizačný box, ktorý vám umožní zladiť svetlá z radu Philips Hue s obsahom na vašej televíznej obrazovke. K Philips Hue HDMI Sync Box je možné pripojiť až štyri rôzne zariadenia pomocou HDMI, takže záleží iba na vás, či pripojíte set-top box, Blu-Ray prehrávač alebonapríklad herné konzoly. Philips Hue HDMI Sync Box vám ponúkne ešte živšie a podmanivejšie sledovanie obsahu.

Prebuďte svoju obývačku k životu


Philips Hue HDMI Sync Box 4x

Plná kompatibilita s žiarovkami Hue

Synchronizačný box Hue HDMI Sync je plne kompatibilný so všetkými žiarovkami a svietidlami Philips Hue. K Philips Hue HDMI Sync Box je možné pripojiť až 10 farebných svetiel, ktoré budú reagovať na dianie na obrazovke. Vám už tak nezostáva nič iné, než sa pohodlne usadiť a užiť si dych vyrážajúcu šou.

Philips Hue HDMI Sync Box 4x

Plynulé farebné prechody

Po synchronizácii svetiel s obrazovkou si užijete rýchle a plynulé svetelné prechody. Či už sledujete film, počúvate hudbu alebo hráte hry, osvetlenie Philips Hue spolu so synchronizačným boxom vytvára pohlcujúci zážitok.

Philips Hue HDMI Sync Box 4x

Podpora 4K rozlíšenia

Philips Hue HDMI Sync Box podporuje až 4K rozlíšenie a je možné k nemu pripojiť až 4 zariadenia pomocou HDMI kábla. Zo samotného boxu vedie jeden výstup priamo do vášho televízora. Synchronizačný box automaticky zistí, aké zariadenie je momentálne aktívne a prepne sa naň.

Čo potrebujete na správnu synchronizáciu?

Aby ste mohli začať so synchronizáciou, musíte mať pripojené všetky svetlá k Hue Bridge V2. Philips Hue HDMI Sync Box potom pôsobí ako prostredník medzi vaším televízorom a zariadeniami pripojenými pomocou HDMI. Všetko je možné pomocou mobilnej aplikácie Hue Sync prehľadne nastaviť tak, aby vám to maximálne vyhovovalo.

Hue smart svetlá a Hue Bridge V2

Pripojiť všetky biele a farebné ambientné smart LED Hue svetlá k centrálnej jednotke Hue Bridge V2 a nastaviť do zábavnej zóny cez mobilnú aplikáciu Hue Sync

Philips Hue Play HDMI Sync Box

Sync Box funguje ako prostredník medzi vaším televízorom a až štyrmi inými HDMI zariadeniami, ktoré tak dokáže spojiť s vašimi Philips Hue svetlami.

Mobilná aplikácia Hue Sync

Aplikácia umožňuje prispôsobiť vaše Philips Hue svetlá tak, aby sa správne synchronizovali s prehrávaným obsahom.

Jednoduché nastavenie cez aplikáciu

Pomocou aplikácie Hue Sync môžete upraviť nastavenie z inteligentného zariadenia tak, aby čo najlepšie vyhovovalo vašim potrebám alebo vkusu. Upravte jas, rýchlosť prepínanie rôznych efektov alebo definujte predvolené nastavenia pri spustení. 


Kód:  PHL20001set
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03