Obnoviť stránku

Philips Hue GO

4,7 23 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Philips Hue GO


Osvětlete jakýkoli okamžik

Osvetlite akýkoľvek okamih

Hue Go je prenosné svietidlo, ktoré vám umožní osvetliť akýkoľvek okamžik bielym svetlom, 16 miliónmi farieb a prirodzenými dynamickými efektmi.


Přenosné světlo

Prenosné svetlo

Zapojte svetlo do svojho každodenného života a prenášajte ho, ako sa vám páči. Svietidlo Philips Hue Go je najvšestrannejšie svetlo vo vašej domácnosti a má svetelný výstup až 300 lúmenov.


Jednoduché ovládanie

Ovládajte svietidlo Philips Hue Go pohodlne a rýchlo, aj keď nemáte po ruke inteligentné zariadenie. Aktivujte ovládanie svetla priamo stlačením ovládania na výrobku.

Snadné ovládání

Umocnite zvláštne chvíľky

Svietidlo Philips Hue Go obsahuje 5 patentovaných prirodzených dynamických efektov: Intímne svetlo sviečok, Nedeľná káva, Meditácia, Kúzelný les a Nočné dobrodružstvo.

Umocněte zvláštní chvilky

Užitečné funkce

Užitočné funkcie

Zobuďte sa prirodzene a doprajte si svieži štart do každého dňa. Uľahčite si zaspávanie aj vstávanie doteraz najprirodzenejším zážitkom z prebudenia. Toto svietidlo Philips Hue vás prebudí šetrne a prirodzene.


Inteligentní světlo

Inteligentné svetlo

Užívajte si svetelné efekty synchronizované s obľúbenou hudbou, rozšírte zážitok zo sledovania televízora Ambilight TV na celú miestnosť alebo pozdvihnite zážitok z hry na novú úroveň so svietidlom Philips Hue prostredníctvom aplikácií tretích strán.


Vždy aktuálne

Osvetlenie Philips Hue je založené na energeticky úspornej, bezpečnej a spoľahlivej technológii ZigBee, ktorá vie ovládať osvetlenie.

Vždy aktuální

Pripojte až 50 žiaroviek a svietidiel

K mostíku Philips Hue môžete pripojiť až 50 žiaroviek a svietidiel. Začnite jednoducho s akýmikoľvek dostupnými štartovacími sadami a začnite pridávať výrobky Philips Hue.

Připojte až 50 žárovek a svítidel

Vydrží až 3 hodiny

Osvetlujte priestory novými, kreatívnymi spôsobmi a stále si užívajte možnosť pripojenia svietidiel Philips Hue. Svietidlo Philips Hue Go je napájané výmennou vnútornou batériou, ktorá po 1,5 h nabíjania vydrží až 3 hodiny.


Má to nejlepší

Získajte najlepšie osvetlenie, nech robíte čokoľvek. Osvetlenie Philips Hue má to najlepšie svetlo na vaše denné činnosti v 4 svetelných schémach.


Plná škála možností

Pripojte toto svietidlo Philips Hue k mostíku Hue a objavte plnú škálu možností osvetlenia. Ovládajte svietidlo Hue bezdrôtovo z akéhokoľvek zariadenia iOS alebo Android.

Rozmery:
79 x 150 mm

Kód:  ESO511a
Produktové číslo:  7146060PH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03