Obnoviť stránku

Philips HTL3140S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips HTL3140S

Spoločnosť Philips sa objavuje na trhu už viac ako 120 rokov. Jej zmysluplné inovácie zlepšujú kvalitu života miliónov ľudí a vytvárajú tak silnú a dôveryhodnú značku.

Nie ste spokojní so zvukovým podaním integrovaných reproduktorov na vašej televízii? SoundBar Philips HTL3140S vám poskytne prvotriedny zvuk, ktorý posunie váš zvukový zážitok ešte o kúsok vyššie. O to sa postará celkový výkon 200 W.

Použitá technológia Virtual Surround simuluje multikanálové domáce kino a prináša plnohodnotný priestorový zvuk s kódovaním Dolby Digital, ktoré spracúva zvukové informácie tak, aby zaručilo zážitok z priestorového zvuku a až šokujúco prirodzené prostredie.

Hlavné slovo má SoundBar s precízne prekresleným pohlcujúcim zvukom. O poriadnu třaskavost filmov, hudby i hier sa postará 120 W subwoofer, ktorého 5,25 palcový basový menič dokáže zabouřit s veľkou silou.

Užívajte si voľnosť prehrávania a dajte zbohom obťažujúcim káblom.
Reproduktory majú bezdrôtovú technológiu Bluetooth, takže pripojenie mobilného telefónu či tabletu bude úplnou hračkou. Jednoducho reproduktor zapnete, aktivujete párovanie Bluetooth a spustíte streamovanie hudby. Zapojenie televízia urobíte cez optický vstup zvuku.

Pre jednoduché ovládanie na diaľku je v balení pribalený ovládač.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia AUX, Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI

Subwoofer

Kód:  WC505p4a
Produktové číslo:  HTL3140S/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04