Obnoviť stránku

Philips HR2712 / 30 Daily Collection

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips HR2712 / 30 Daily Collection

Tento mlynček na mäso od Philips bol navrhnutý tak, aby vo vašej kuchyni nezaberal veľký priestor. Vďaka tomu sa vám bude skvele ukladať aj v menších priestoroch vašej skrine. O patričné rozomletie potravy sa stará motor s nominálnym výkonom 450W a viazanom príkonu až 1600W. To zaručí jemné, rýchle a jednoduché mletie.

Kľúčové vlastnosti

  • Mlynček na mäso s malými rozmermi
  • Maximálny výkon o hodnote 1600W
  • Kapacita mletia až 1,7kg za minútu
  • Široká škála užitočného príslušenstva
  • Jednoduché zostavenie tohto zariadenia

Veľa výhod

Zariadenie je schopné sa postarať o rozomletie až 1,7 kilogramu mäsa za obyčajnú jednu minútu. Dlhá životnosť a vysoký výkon prístroja sú zaručené vďaka masívnemu kovovému motoru, nožmi z nerezovej hygienickej ocele a kovové spojce. S funkciou odšťavovania vykúzlite tie najlepšie zeleninové a ovocné šťavy. Využívajte širokého príslušenstva, ktoré sa postará napríklad o rozdrobovanie mäkkého ovocia, alebo dvakrát rýchlejšie čistenie prístroja. Súčasťou balenia sú dva hygienické mlecie kotúče z nerezovej ocele, nástavec na plnenie klobás 12 a 22mm a automatický podávač pre mletie. Kompaktnosť tohto zariadenia je zaručená vďaka integrovanej rukoväti.

 
Kód:  EAV9003a
Produktové číslo:  HR2712/30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08