Obnoviť stránku

Philips HR2096 / 00

4,8 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips HR2096 / 00

Stolný mixér PHILIPS HR2096 sa chváli silným motorom s výkonom 800 W a trojčinným ostrím pre efektívne sekanie a mixovanie. Pomôže vám pri nespočetných domácich prácach a ušetrí veľké množstvo času. Zaujme tiež unikátny dizajn nádoby, umožňujúci maximálne efektívne mixovanie a dokonalé premiešanie všetkých ingrediencií. Užívateľské ovládanie uľahčuje možnosť plynulého nastavenia otáčok a prehľadný podsvietený displej. Nechýba ani tlačidlo pulzného režimu, vďaka čomu je možné pripraviť dnes toľko populárne smoothie koktaily. Svoje využitie si nájde predprogramovaná funkcia drvenia ľadu.
Možnosť umývať všetky diely mixéra okrem základne v umývačke je pohodlná a rýchla cesta k čistej kuchynskej linke. Praktická je aj možnosť využiť odnímateľné vlastnosti nožov. V neposlednom rade je možné spomenúť výhodu v podobe priestoru na uloženie šnúry. Ako už je tomu u podobných zariadení zvykom, ponúkajú ako hodnotný bonus celý rad inteligetného príslušenstva, medzi ktoré patrí napríklad vysoko kvalitná sklenená nádoba s objemom dva litre a stierka pre ľahké premiešanie ingrediencií. Robustné antikorové vyhotovenie samotného mixéra predstavuje dostatočnú garanciu dlhej životnosti spotrebiča.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
stolný mixér
Výkon motora:
800 W
Materiál:
brúsený hliník
Systém mixéra:
trojčinné ostrie
Ovládanie:
Podsvietený displej
Plynulé nastavenie otáčok
tlačidlo pulzného režimu
Príslušenstvo:
Unikátna nádoba pre efektívne mixovanie
Sklenená nádoba s objemom 2 l (kapacita potravín 1,5 l)
Stierka pre ľahké premiešanie ingrediencií
Ďalšie vlastnosti:
Možnosť prípravy smoothie kokteilov
Predprogramovaná funkcie drvenie ľadu
Všetky diely okrem základne možno umývať v umývačke
Ľahké čistenie
Odnímateľné nože
Protišmykové plôšky
Dĺžka kabeláže:
1 m
Farebné vyhotovenie:
antikoro

Kód:  EAV4050a
Produktové číslo:  HR2096/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17