Obnoviť stránku

Saeco HD8423/29 Manual Poemia

3,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Saeco HD8423/29 Manual Poemia

Lahodná chuť čerstvej kávy vám zakaždým spríjemní všedný deň, len čo si na ňu zvyknete, už nebudete chcieť meniť. Pripravte si s týmto pákovým espressovarom kávu presne podľa vášho želania jednoducho a za pár chvíľ. U podobných zariadení sú dôležité aj dizajn a ľahká údržba. Manual Poemia v modernom prevedení z prémiových materiálov toto všetko spĺňa. Poteší vás ešte jedna vec, a to veľmi príjemná cena.

Lahodná chuť a bohatá pena

Pripravte si mletú kávu alebo nápoj z kapsúl vďaka systému ľahkého podávania espressa (ESE). Vysoký tlak 15 bar zaistí perfektný výsledok, s ktorým budete vždy spokojní. Patentovaný tlakový filter Crema sa postará o bohatú chuť a lahodnú arómu. S klasickým napeňovačom Pannarello ľahko vytvoríte úžasnú penu, stačí ho ponoriť do mlieka. Šľahajte mlieko tak dlho, ako chcete, pohrajte sa a pripravujte podľa vašej momentálnej chuti a nálady.

Praktickosť a jednoduchá obsluha

Samotné použitie zariadenia je veľmi jednoduché a osvojíte si ho hneď. Doplňovanie mletej kávy alebo vody, vyprázdnenie filtra alebo nádobky na odkvapkávanie - všetko je ľahko prístupné pre väčšie pohodlie. Poteší tiež priestor na odkladanie šálok a pohárov s ohrievačom. Všetko tak budete mať po ruke a navyše si ušetríte miesto na linke.


Parametre a špecifikácie:

Výbava a vlastnosti:
Predsparenie - zrná sú pred procesom navlhčená na lepšie uvoľňovanie arómy
Odkladač a ohrievač šálok
Tlakový filter "Crema"
Horúca voda / parná tryska
Otočný prepínač
Vhodné pre sadu kapsúl ESE
Panerello pre ľahké našľahanie bohatej peny z mlieka

Prevedenie:
Farba: červená
Materiály a povrchová úprava: ABS

Technické údaje:
Zásobník na vodu: 1 l
Príkon: 950 W

Tlak čerpadla: 15 bar

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Pákový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1 l
Kód:  EAN3534l1
Produktové číslo:  HD8423/29
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12