Obnoviť stránku

Philips HD4678 / 70

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips HD4678 / 70

Pripravte si váš obľúbený teplý nápoj v priebehu niekoľkých sekúnd a nenechajte sa limitovať iba vriacou vodou. Ak si chcete nápoj čo najlepšie vychutnať, je potrebné ho pripraviť pri optimálnej teplote. Kanvice Philips HD4678 / 70 vám to umožní. Stačí len otočiť gombíkom a zvoliť požadovanú teplotu, pričom na výber budete mať 80 ° C pre prípravu zeleného čaju, 90 ° C pre instantnú kávu a 100 ° C pre klasickú kávu, čierny čaj a ďalšie pochutiny .

Kanvica disponuje objemom 1,2 litra a jej maximálny príkon je 2400 W, vďaka čomu pracuje veľmi rýchlo. Je vybavená obojstranným vodoznakom s indikátorom jednej šálky, vďaka čomu vám umožní variť iba toľko vody, koľko naozaj potrebujete. Kanvice je ďalej vybavená plochým vyhrievacím telesom pre rýchle dosiahnutie varu a ľahkú údržbu. Ergonomická rukoväť kanvica sa veľmi dobre drží ako pravákom i ľavákom, teda jej každodenné používanie bude príjemné.

Svetelný indikátor vás bude vždy informovať o stave kanvice (zapnuté / vypnuté). S umývateľným filtrom vodného kameňa si môžete byť vždy istí, že váš nápoj nikdy nebude zdravotne závadný. Kanvica sa umiestňuje na základňu otočnú o 360 ° pre jednoduché zdvíhanie a kladenie. Praktický je úložný priestor pre uloženie šnúry a postarané je aj o vašu bezpečnosť. Do varnej kanvice je totiž zabudovaný znásobený bezpečnostný systém proti skratu a vyvarení vody s automatickým vypnutím po uvarení alebo po zdvihnutí zo základne. Protišmykové podložky zaručujú bezpečnú a pohodlnú manipuláciu so zariadením.

Hlavné prednosti

  • Ovládanie teploty
  • Ploché vykurovacie teleso pre rýchle varenie a jednoduché čistenie
  • Umývateľný filter vodného kameňa
  • Protišmykové podložky
  • Svetelný indikátor
  • Otočná základňa o 360 °
  • Štvornásobný bezpečnostný systém
  • Obojstranný vodoznak


Parametre a špecifikácie:

Príkon:
2000 - 2400 W

Objem:
1,2 l

Farebné prevedenie:
Levanduľovo biela
Rozmery:
16 x 24,4 x 22,2 cm (š xhxv)

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 1,2 l
Vlastnosti Otočná základňa
Príkon 2 000 W
Kód:  EAN1127k
Produktové číslo:  HD4678/70
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04