Obnoviť stránku

Philips HD2628 / 41

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips HD2628 / 41

Luxusné hriankovač overené spoločnosti Philips HD2628 / 41 v praktickom červenom prevedení prekoná všetky vaše doterajšie predstavy o hriankovača. Moderný dizajn v kombinácii s užitočnými funkciami ho robí špičkou vo svojej triede. Každý má rád hrianky trošku inak, preto hriankovač Philips ponúka 7 stupňov nastavenia intenzity opekania . Ak využívate svoju mrazničku na uskladnenie nadbytočného pečiva, nemusíte ho ráno vyťahovať a nechávať rozmraziť, hriankovač má funkciu aj k rozpekanie mrazeného chleba. Opečte si silné i tenké hrianky tak, ako ich máte najradšej so zabudovanou funkciou automatického vycentrovanie krajce.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľa užitočných funkcií (opakovaný ohrev, rozpekanie mrazeného pečiva, automatické centrovanie)
  • 2 otvory pre výrobu až 2 hrianok súčasne
  • Praktické tlačidlo pre okamžité ukončenie ohrevu
  • Moderný červený dizajn
  • Bezpečnostná poistka v prípade zaseknutého pečiva

Detaily robia dokonalosť

Aj tie najmenšie vychytávky vám pomáhajú pripraviť raňajky rýchlejšie, lepšie a bez zbytočnej práce navyše. Hriankovač Philips má výsuvnú misku na omrvinky, protišmykové plôšky, vysoký zdvih a navyše ešte funkciu automatického centrovania hrianok pre rovnomerný ohrev silných i tenkých krajcov.

Skvelý darček pre každého

Hrianky na slaný alebo sladký spôsob miluje každý. Pokiaľ k ich výrobe máte ešte tak dokonalého pomocníka, ich príprava sa stáva natoľko ľahkou, že ju zvládne každý. Po použití sa navyše ľahko umýva a vďaka praktickým rozmerom je nenáročný na uskladnenie. Hriankovač Philips je pre to vhodným darčekom pre každého.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 950 W
Materiál Nerez

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Regulácia opekania, Rozmrazovanie, Vysoký zdvih, Centrovanie
Kód:  EAV1026n
Produktové číslo:  HD2628/41
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16