Obnoviť stránku

Philips HC5450 / 80

4,6 118 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips HC5450 / 80

Zastrihávač vlasov Philips HC5450/80 zo série 5000 je profesionálny pomocník, ktorý vám vďaka inovatívnej technológii DualCut umožní dvakrát rýchlejšie a ostrejšie zastrihnutie. Extrémne naostrená dvojitá strihacia jednotka má znížené trenie a navyše je chránená robustným oceľovým krytom pre dlhodobú životnosť. Samoostriace čepele sú navyše vyrobené z kvalitného titánu. Pre maximálny výkon a rýchlosť strihania využite tlačidlo TURBO.
Vytvorte si dokonalý účes ako zo salónu. Pomocou otočného voliča v rukoväti si ľahko nastavíte 1 z 24 dĺžok strihu v rozpätí od 0,5 do 23 milimetrov. Oceníte tiež veľmi jednoduché a praktické čistenie. Jednoduchým zaklapnutím možno odnímateľnú hlavicu odňať a umyť pod tečúcou vodou. Čepele navyše nepotrebujú zvláštne mazanie. Hrebeňový nástavec má všetky hrany zaoblené, čím zaistí 100% hladký a šetrný styk s pokožkou. Vaša pleť tak nebude nikdy podráždená a zostane vždy svieža a krásna. Pre dokonalú údržbu briadky a dlhších fúzov je prístroj vybavený hrebeňom na briadku s 23 nastaviteľnými dĺžkami s nastavením od 1 do 23 milimetrov.
Strojček disponuje napájacím káblom pre nepretržitú prevádzku, ale možno využiť aj mimoriadne komfortné zastrihávanie bez kábla. Vysoko odolná batéria Ni-MH zaistí až 90 minútovú výdrž. V prípade vybitia je zastrihávač opäť pripravený na použitie už po 1 hodine dobíjaniaErgonomický dizajn a pohodlná rukoväť vám zaistia ľahkú a príjemnú manipuláciu pri úprave vlasov. Bezpečné skladovanie vám umožní ultra pevné elegantné puzdro.


Doplňujúce informácie:
Funkcie:
Jednoduché ovládanie a rôzne nastavenia dĺžky
DualCut technológia - vynikajúci strihací výkon
Zaoblené špičky šetrné k pokožke zaručujú dokonalý kontakt s pokožkou
Ergonomický dizajn pre jednoduché ovládanie
Umývateľné čepele
Tlačidlo Turbo pre zvýšenie výkonu zrýchľuje strihanie


Rozsah nastavenia dĺžky:
24 dĺžok od 0,5 do 23 mm
Rozsah hrebeňa na briadku:
23 dĺžok od 1 do 23 mm
Šírka strihu:
41 mm
Presnosť:
Po 1 mm
Strihacia jednotka:
Titánové čepele
Čistenie:
Nie je potrebný olej
Univerzálne napätie:
100-240 V
Prevádzka:
Sieťová
Bezdrôtová
Napájanie:
Doba nabíjania: 1 hod
Prevádzková doba: 90 min
Typ batérie: Ni-MH


Servis:
2-ročná celosvetová záruka plus 3 roky v prípade registrácie
Farba:
Čierna
Dodávané príslušenstvo:
Nástavec na strihanie briadky
Tvrdé puzdro pre spoľahlivé skladovanie

Kód:  EAT60010a
Produktové číslo:  HC5450/80
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17