Obnoviť stránku

Philips GC9240/02

4,5 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips GC9240/02

Systémová žehlička Philips GC9240/02ponúka komfortné riešenie pre ľahké žehlenie. Disponuje 6 barovým tlakom pary,parným impulzom 260 gramov za minútua stálym výstupom pary v hodnotách 120 gramov za minútu. V priebehu žehlenia dochádza k permanentnému, kontinuálnemu vertikálnemu naparovanie, ktoré zrýchľuje samotné žehlenie a dodáva žehličke patričný výkon. Moderná žehlička poskytne profesionálnu starostlivosť aj tým najjemnejším tkaninám a materiálom. Preto si oblečenie aj látka trvalo udrží svoj tvar aj životnosť.
Inovatívna žehliaca plocha SteamGlidezaisťuje výstup pary na špičke žehliacej plochy. Vybavená je efektívnym rozprašovačom. Parná žehlička sa jednoducho ovláda a je ihneď pripravená na použitie. Údržba parného generátora je bezproblémová, vďaka funkcii dvojitého čistenia Easy De-Calcsa nemusíte báť vodného kameňa. Svetelný indikátor vás na neho včas upozorní. Odnímateľná nádržka má objem 1,5 litrov, Čo vám postačí pre dve hodiny žehlenie bez doplňovania ďalšej vody. Navyše ju možno kedykoľvek ľahko doplniť. TechnológiaOptimalTempje potom dokonalou kombináciou pary a teploty na ideálnej úrovni. Doprajte si pohodlie aj pri žehlení s extra dlhým prívodným káblom. Oceníte tiež štýlový dizajn v tmavo fialovom prevedení.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Systémová žehlička
Príkon:
2400 W
Žehliaca plocha:
SteamGlide
Para:
120 g/min
Parný ráz:
260 g/min
Tlak pary:
6 barov
Funkcie:
OptimalTemp
Kontinuálny výstup pary
Vertikálne naparovanie
Špička Steam tip
Nalievanie a vylievanie vody
Automatické vypnutie
Možnosť uloženia
Priehradka pre skladovanie hadice
Priehradka pre uloženie šnúry
Voľnosť pohybu aj so šnúrou v rozsahu 180 °
Vhodná pre vodu z kohútika
Systém Easy De-Calc
Pripomenutie funkcia Calc clean
Kapacita vodnej nádrže:
1,5 l
Dĺžka kábla:
1,8 metrov
Dĺžka hadice:
1,7 m
Hmotnosť:
1,2 kg
Farba:
Fialová

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor

Tech. špecifikácia

Parný výkon 120 g/min
Parný ráz 260 g/min

Farba

Farba Fialová
Kód:  EAD2058l
Produktové číslo:  GC9240/02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17