Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips GC4934/30 Azur Advanced

4,8 41 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips GC4934/30 Azur Advanced

Philips Logo

Philips Azur Advanced
Naparovacia žehlička GC4934/30

Bezstarostné žehlenie so žehličkou novej generácie

Inteligentné žehlenie bez zdĺhavého nastavovania teploty – to je naparovacia žehlička Philips Azur Advanced. Dlhotrvajúci výkon vďaka trvalému výstupu pary - 55 g/min, parnému rázu - 230 g pre ľahké žehlenie aj tých najpokrčenejších materiálov a systému Quick Calc Release na jednoduché čistenie žehličky. O uľahčenie žehlenia sa postará žehliaca plocha SteamGlide Plus so zvýšenou odolnosťou voči poškriabaniu, ktorá sa perfektne kĺže na povrchu látky. Inovatívna žehliaca plocha s titánovou vrstvou v kombinácii s patentovanou technológiou OptimalTEMP vyžehlí všetky žehliace materiály. Nelámte si teda hlavu s triedením oblečenia pred žehlením a nastavovaním ideálnej teploty pre rôzne druhy látok. Džínsovinu, hodváb ani kašmír zaručene nespálite a vysoký parný ráz si poradí aj s tou najpokrčenejšou bielizňou. Navyše sa automaticky vypne po 2 minútach nečinnosti na žehliacej ploche alebo po 8 minútach nečinnosti na odkladacej ploche.

Žehlička Philips GC4934/30

Ľahké žehlenie

Žehlička Philips GC4934/30

Vhodná na všetky druhy látok

Žehlička Philips GC4934/30

Bez rizika spálenia

Žehlička Philips GC4934/30

Prehrať video

Žehlička Philips GC4934/30

Vysokovýkonná, 3 000 W

Žehlička je schopná rýchleho nahriatia o dve minúty od spustenia a poskytuje vynikajúci výkon - 3 000 W pre rýchlejšie žehlenie. Kapacita nádržky na vodu je 330 ml, možno ju plniť aj vodou z vodovodného kohútika a disponuje aj systémom zabraňujúcim odkvapkávaniu. Na použitie je žehlička pripravená o dve minúty od zapnutia a v kombinácii s parným rázom 230 g a stabilným výstupom pary 55 g/min vám zaručí dlhotrvajúce výsledky a výkon s rôznymi úrovňami pary. Tie si vyberiete na rukoväti žehličky.

Žehlička Philips GC4934/30

Parný ráz až 230 g

Žehlička s parným rázom 230 g prenikne hlbšie do tkanín a vyžehlí tak aj príliš pokrčené materiály.

Žehlička Philips GC4934/30

Trvalý výstup pary - až 55 g/min

Trvalý výstup pary, až 55 g/min zaručuje až o 20 % vyšší naparovací výkon na efektívne žehlenie. Na použitie je žehlička pripravená o dve minúty od zapnutia a v kombinácii s parným rázom 230 g a príkonom 3 000 W vám zaručí dlhotrvajúci výkon a výsledky s rôznymi úrovňami pary. Tie si vyberiete na rukoväti žehličky.

Žehlička Philips GC4934/30

Technológia OptimalTEMP

Inovatívna technológia OptimalTemp zaručí, že žiadnu žehliacu látku nespálite. Môžete tak žehliť všetko, od džínsoviny cez hodváb a ľanové látky až po kašmír. A to bezpečne, v akomkoľvek poradí a bez čakania na úpravu teploty alebo triedenia odevov podľa materiálu pred žehlením.

Žehlička Philips GC4934/30

Odolná žehliaca plocha

Exkluzívna žehliaca plocha SteamGlide Plus s titánovou vrstvou a 6-úrovňovým prevrstvením patrí medzi najlepšie žehliace plochy. Zaručí vám dokonalé kĺzanie na akejkoľvek žehliacej látke, je nepriľnavá, maximálne odolná voči poškriabaniu a jednoducho sa čistí.

Žehlička Philips GC4934/30

Všetky žehliace látky

Naparovať aj žehliť môžete všetky typy žehliacej látok bez toho, aby hrozilo ich spálenie. Môžete tak rýchlo a efektívne žehliť pokrčené miesta a záhyby, od džínsov a iných pevných tkanín až po háklivé oblečenie, ako napríklad hodvábne blúzky, bundy a to dokonca aj  na ťažko žehliacich odevoch s rôznymi ozdobami, gombíkmi, sponami a podobne.

Žehlička Philips GC4934/30

Quick Calc Release

Odstránenie vodného kameňa a ľahké čistenie žehličky so systémom odvápňovania Quick Calc Release – rýchle uvoľnenie vodného kameňa. Pomáha udržiavať žehličku v perfektnom stave a čistú pre dlhotrvajúci výkon naparovania, žehlenia a dlhšej životnosti. Zlepšené vytváranie pary ľahko uvoľňuje vodný kameň a do nádobky zbiera až päťkrát viac vodného kameňa.* Pre dlhodobý výkon každodenného naparovania umožňuje funkcia Rýchle uvoľnenie vodného kameňa ľahké vybratie a vyprázdnenie nádobky, len za 15 sekúnd.

Naparovacia žehlička Philips GC4934/30
Naparovacia žehlička Philips GC4934/30
Naparovacia žehlička Philips GC4934/30
Naparovacia žehlička Philips GC4934/30

Technická špecifikácia

Jednoduché použitie

Automatické vypnutie

Áno

Názov žehliacej plochy

SteamGlide Plus

Drip stop

Áno

Dĺžka napájacieho kábla

2,5 m

Kapacita nádržky na vodu

330 ml

Odstránenie vodného kameňa

Odstránenie vodného kameňa a čistenie

Quick Calc Release

Rozmery a hmotnosť

Rozmery produktu (Š × V × D)

33,3 × 17,5 × 13,5 cm

Rýchle žehlenie

Nepretržitá para

55 g/min

Spotreba

3 000 W

Parný ráz

230 g

Vertikálne naparovanie

Nie

Servis

2-ročná záruka

Áno

Ďalšia špecifikácia

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 3 000 W
Parný výkon 55 g/min
Parný ráz 230 g/min

Farba

Farba Fialová
Kód:  PHIES009
Produktové číslo:  GC4934/30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03