Obnoviť stránku

Philips GC4506/20

4,8 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips GC4506/20

S výkonnou naparovacou žehličkou Azur Performer Plus renomovaného výrobcu Philips už nemôže byť žehlenie jednoduchšie. Ušetrite si prácu s veľkou 0,3 l nádobou na vodu, mimoriadne rýchlym kĺzaním a vstavanou nádobkou na vodný kameň. Vďaka príkonu 2 400 W sa vaša žehlička zahreje v rekordnom čase a zaručí vám dokonalý výkon. Efektívne odstráni každý záhyb pomocou optimálneho množstva pary s trvalým výstupom až 45 g/min. S tými najodolnejšími záhybmi si poradí parný ráz 170 g/min.

5-hviezdičková žehliaca plocha SteamGlide vyniká odolnosťou proti poškriabaniu, jednoducho ju vyčistíte a ponúka to najlepšie kĺzanie po látke. Doprajte si pohodlné žehlenie vďaka dobre tvarovanej rukoväti na vrchnej strane vašej parnej žehličky. S dlhým 2-metrovým káblom bez problému dosiahnete na celú plochu žehliacej dosky. Ďalšou výhodou je predĺžená špička na lepšiu kontrolu a viditeľnosť. Objemnú 300 ml nádržku na vodu navyše nemusíte neustále dopĺňať a vyžehlíte tak viac odevov naraz.

Naparovacia žehlička Azur Performer Plus Philips

  • Vysoký výkon a rýchle nahriatie
  • Žehliaca plocha SteamGlide odolná proti poškriabaniu
  • Odstráni všetky záhyby, aj tie najodolnejšie
  • Optimálna hmotnosť na komfortné žehlenie
  • Auto Steam Control reguluje množstvo pary
  • Odvápňovanie, systém bez odkvapkávania
  • Systém samočistenia žehliacej plochy
  • Pohodlná a ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Prívodný kábel dlhý 2 m
  • Nádržka na vodu s kapacitou 0,3 l

Vsaďte na moderné technológie

Philips vyvinul špeciálnu integrovanú nádobku, ktorá pri žehlení zachytáva čiastočky vodného kameňa. Proces samočistenia Self Clean vyplavuje tento vodný kameň preč zo žehličky, čím zabezpečí bezchybný výkon na každý deň. Automatické riadenie pary vás navyše nezaťažuje vyberaním správneho množstva pary. Iba zvolíte teplotu pre žehlené odevy a môžete rovno začať. S inovatívnou Triple Precision špičkou, sa žehlička dostane aj do tých najhoršie dostupných miest, napríklad medzi záhyby alebo okolo gombíkov. Táto trojito vylepšená špička má ostré zakončenie so štíhlym dizajnom a drážku na gombíky. 

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 45 g/min
Parný ráz 170 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Farba

Farba Biela
Kód:  EAD2069b
Produktové číslo:  GC4506/20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11