Obnoviť stránku

Philips GardenLink D2D

Garancia najlepšej ceny
Novinka
35,90 €

Philips GardenLink D2D

Senzor súmraku Philips GardenLink D2D je kompatibilný so všetkými svietidlami a príslušenstvom GardenLink. Tie sú vybavené konektorom Twist & Lock, ktorý dokonale uľahčuje ich inštaláciu a pripojenie. Svietidlá a príslušenstvo môžete jednoducho presúvať podľa vašej predstavy o vonkajšom osvetlení. K jednému napájacími zdrojmi je možné pripojiť niekoľko svietidiel, ktoré je možné zapojiť aj do klasickej zásuvky na 220 – 240 V. Senzor súmraku umožní riadiť svietidlá automaticky a šetrí tak elektrickú energiu. Ponúka možnosť nastavenia automatického zapnutia svetiel GardenLink, keď sa zotmie, a súčasne ich automatické vypnutie po 8 hodinách.

Snímač súmraku Philips GardenLink D2D

Kľúčové vlastnosti senzora súmraku Philips GardenLink D2D

  • Senzor súmraku kompatibilný so všetkými svietidlami a príslušenstvom GardenLink
  • Svietidlá a príslušenstvo sú vybavené konektorom Twist & Lock, ktorý dokonale uľahčuje ich inštaláciu a pripojenie
  • K jednému napájacími zdrojmi je možné pripojiť niekoľko svietidiel, ktoré je možné zapojiť aj do klasickej zásuvky na 220 – 240 V
  • Senzor súmraku umožní riadiť svietidlá automaticky a šetrí tak elektrickú energiu
  • Ponúka možnosť nastavenia automatického zapnutia svetiel GardenLink, keď sa zotmie, a súčasne ich automatické vypnutie po 8 hodinách
  • Disponuje krytím IP44, vďaka čomu je čiastočne prachotesný a vodeodolný
  • Chránený je pred striekajúcou vodou
  • Vyrobený je z veľmi kvalitného plastu a odolný proti hrdzi
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Senzor súmraku Philips GardenLink D2D jednoducho nainštalujete

Senzor súmraku Philips GardenLink D2D disponuje krytím IP44, vďaka čomu je čiastočne prachotesný a vodeodolný. Chránený je pred striekajúcou vodou . Vyrobený je z veľmi kvalitného plastu a odolný proti hrdzi. Je bezpečný pre deti aj zvieratá aj je možné nainštalovať bez profesionálnej pomoci. Senzor súmraku Philips GardenLink D2D automaticky riadi svietidlá.

Snímač súmraku Philips GardenLink D2D
Kód:  PHLS24086
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  929004072901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18