Obnoviť stránku

Philips Fidelio E6

Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips Fidelio E6

Unikátne bezdrôtové reproduktory domáceho kina Philips Fidelio E6, ktoré s odpojiteľnými reproduktormi a subhooferem vytvárajú ohromujúci priestorový zvuk, ktorý si zamilujete. Pre lepšiu zrozumiteľnosť hlasov vašich obľúbených hrdinov je vyhradený stredový kanál s čistým podaním zvukov. So službami Google Cast a Spotify Connect si prehrá obľúbenú hudbu priamo z inteligentného zariadenie, ktoré slúži ako diaľkový ovládač. Vďaka patentovanej technológii je samozrejmosťou čistý a ničím nerušený zvuk.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva prvotriedne nastaviteľné reproduktory
  • Bezdrôtový priestorový zvuk 5.1
  • Priestorová kalibrácia
  • HDMI 4K - 2K
  • Google Cast a Spotify Connect
  • Priestorový zvuk Dolby Digital a Logic II
  • Bluetooth

Priestorová kalibrácia

Inovatívna technológia zaisťujúca maximálne vyváženie zvuku, bez ohľadu na umiestnenie reproduktorov. Funkcia si vyhľadá vďaka špeciálnym signálom zadné reproduktory a zo získaných informácií nastaví najlepšie parametre. To znamená, že si poslucháč naplno vychutná vyvážený zvuk aj v prípade zlého rozmiestnenia reproduktorov.

Pohodlie s Google Cast a Spotify Connect

Kvalitné a plynulé prehrávanie hudby z inteligentného telefónu prostredníctvom hudobných aplikácií, navrhnuté pre maximálnu spokojnosť. Odosielanie hudby je možné z platforiem podporujúcich iOS, Android, Windows alebo Chromebook. Aby ste mohli používať Spotify Connect, je potrebná služba Spotify Premium. Potom si užívate prehliadanie a prehrávanie hudby z akéhokoľvek miesta v dome, keď máte všetky skvelé funkcie Spotify k dispozícii.

Priestorový zvuk

Vstavaný dekodér Dolby Digital spracováva zvukové informácie tak, aby zaručil zážitok z priestorového zvuku a vnem z prirodzeného prostredia. Dolby Pro Logic II ponúka päťkanálové spracovanie akéhokoľvek stereofónneho zdroja. Dizajnovo krásne výškové reproduktory s mäkkou membránou ponúkajú krištáľovo čistý zvuk pre vychutnanie najmenších detailov. Akčný film, hudba, koncert, futbalový zápas, vždy verné podanie bez skreslenia a rušenia.

Samostatne prenosné reproduktory

Obidva odnímateľné reproduktory sú vybavené Bluetooth modulom, ktorý z nich vytvára nezávislé jednotky. To znamená, že si vychutnáte počúvanie hudby nielen doma, ale aj vonku s priateľmi. Každý reproduktor má silný zvuk a ak sa vám bude zdať nedostatočný, je možné reproduktory spárovať.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45)
Bezdrôtové pripojenie WiFi, NFC

Subwoofer

Typ sústavy

Mechanika Bez mechaniky
Vlastnosti a funkcie Bezdrátový prenos hudby

Charakteristika

Frekvencia od 150 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 8 Ohm

Pripojenie

Technológia WiFi, Bluetooth, NFC
Vstupy 3,5 mm Jack, Digitálny optický, Digitálny koaxiálny, HDMI, Ethernet (RJ-45)
Výstupy HDMI

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory Bezdrôtové
Subwoofer Bezdrôtové
Kód:  WC522b5
Produktové číslo:  E6/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02