Obnoviť stránku

Philips Fidelio B8

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips Fidelio B8

Objavte úplne nepoznané audio zážitky pomocou nového SoundBar Philips Fidelio B8. Ponúkne vám 5.1.2 kanálový zvuk a je vybavený až 18 meničmi. Vďaka technológii Dolby Atmos a patentovanej technológii spoločnosti Philips Ambisound vás vtiahne do víru diania a vy si budete vďaka 3D zvuku pripadať, ako by ste sa práve nachádzali uprostred odohrávania scény. Celkový výkon súpravy tvorí až 400 W, z toho 220 W pripadá na subwoofer, ktorý vás očarí svojimi vyrovnanými a hlbokými basmi, ktoré dodajú zvuku na mohutnosti. Súprava samozrejme disponuje prvkami ako je Bluetooth s aptX a AAC, 3,5 mm jack, HDMI 4K2K a diaľkové ovládanie.

Kľúčové vlastnosti SoundBaru Philips Fidelio B8

  • 5.1.2 kanálový zvuk s 18 meničmi
  • Technológia Dolby Atmos a Ambisound vám poskytnú 3D zvuk a vtiahnu vás do víru diania
  • Celkový výkon až 400 W, z toho 220 W pripadá na mohutný subwoofer
  • Bluetooth s aptX a AAC, 3,5 mm jack a HDMI 4K2K

Unikátna technológia Dolby Atmos

Dolby Atmos vám dodá pocit zvuku z výšky – predstavuje tak nový pocit, keď si uvedomujete aj zvuk, ktorý sa odohráva nad vašou hlavou. Spoločne s ostatnými dispozíciami vám súprava zaistí neopakovateľný zážitok, ktorý z prostého sledovania televízora urobí vzrušujúce dobrodružstvo.

Unikátna technológia Ambisound

Technológia Ambisound predstavuje pohlcujúci viackanálový 5.1 zvuk, ktorý nie je obmedzený pozíciou diváka alebo veľkosťou miestnosti – zaobíde sa tak bez zložitého nastavovania. Celkovo tak vytvára, vďaka psychoakustike, spracovania polí a precízneho umiestnenia zakriveného reproduktora, pocit panoramatického zážitku, ktorý si zamilujete.

 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI

Subwoofer

Kód:  WC505pn1
Produktové číslo:  B8/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02