Obnoviť stránku

Philips FC8631/01

4,6 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips FC8631/01

Vysoká výkonnosť

Tento model vysávača PHILIPS FC8631/01, ktorý disponuje maximálnym príkonom 2000 W a sacím výkonom 370 W zvládne povysávať všetky nečistoty, ktoré budete mať na podlahe alebo koberci vašej domácnosti. Celkové ovládanie a manipulácia s vysávačom PHILIPS FC8631/01 je veľmi pohodlné čomu prispieva, najmä ergonomická rukoväť s dlhým dosahom vďaka čomu dosiahnete do všetkých kútov.

Čisto na prvom mieste

Vysávač PHILIPS FC8631/01 je vybavený teleskopickou hliníkovou hubicou a akčným rádiusom 9 m. Vďaka tomu nebude problém vysávať kdekoľvek, kde to bude potrebné. Ďalšou dôležitou súčasťou vysávača PHILIPS FC8631/01 je umývateľný penový filter HEPA s dlhou životnosťou, ktorý zachytáva škodlivé mikroskopické parazity spôsobujúce alergie dýchacích ciest. Spoločne s vysávačom tiež dostanete nadstavec na štrbiny, viacúčelovú a malú hubicu.

Vylepšená nádoba na prach pre ľahké vyprázdňovanie

Bezvreckový vysávač PHILIPS FC8631/01 je vybavený špeciálnou technológiou PowerCyclone 4. Táto technológia efektívne oddeľuje prach od vzduchu a zamedzí tak šíreniu alergénov. Nečistoty a prach sa hromadia vo vylepšenej prachovej nádobe s objemom 1,7 l. Prachová nádoba je špeciálne navrhnutá tak, aby nedochádzalo k víreniu prachu a zároveň aby bola s nádobou ľahká manipulácia a čistenie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Cyklónový

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 2 000 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAD1139q
Produktové číslo:  FC8631/01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19