Obnoviť stránku

Philips Eagle 17318/30/16

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Philips Eagle 17318/30/16

Trávite veľa času na vašej záhrade alebo na terase? Spríjemnite si večerné posedenie s rodinou či priateľmi týmto zaujímavo riešeným nástenným svietidlom z radu myGarden od značky Philips. Toto zaoblené a nenápadné čierne nástenné svietidlo sa vďaka LED technológii zapína okamžite a súčasne umožňuje optimálny svetelný výkon, ktorý nechá vyniknúť jasné farby vášho domova. Jeho moderný kužeľový dizajn sa hodí do všetkých vašich vonkajších priestorov a môžete ho umiestniť kamkoľvek.

Špecifikácia:

Farba: čierna
Výška: 17 cm
Dĺžka: 17 cm
Šírka: 7,4 cm
Čistá hmotnosť: 0,251 kg
Materiál: syntetická látka

Príjemné hrejivé svetlo

Toto vonkajšie svietidlo bolo špeciálne navrhnuté pre vlhké vonkajšie prostredie. Vďaka krytiu IP44 je chránené proti striekajúcej vode a spoľahlivo odolá nepriaznivým vplyvom počasia. Zabudovaný senzor pohybu vám svetlo rozsvieti, keď sa budete vracať domov alebo vás upozorní, keď ide niekto k vám. V neposlednom rade je tu úsporná žiarovka, ktorá ponúka hrejivé biele svetlo. To šetrí vaše peniaze, životné prostredie a vytvára útulnú atmosféru.

Parametre a špecifikácia

Svetlo

Zdroj svetla Integrovaný LED

Energetický štítok

Životnosť 14 705,89 h

Stupeň krytia

Materiál a štýl

Farba Číra, Sivá
Materiál Plast

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Senzor pohybu

Rozmery

Výška 18,8 cm
Šírka 18,3 cm
Dĺžka 8,3 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED
Pätica Zdroj svetla je integrovaný
Počet žiaroviek 1

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  ESO410b
Produktové číslo:  173183016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04