Obnoviť stránku

Philips DVT6000 čierno-strieborný

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips DVT6000 čierno-strieborný

 Philips DVT6000 čierno-strieborný

Záznam hlasu 3 mikrofóny

Pri zázname vzdialených osôb, sú ich hlasy často príliš slabé. Inovačná technológia záznamu 3 mikrofóny s funkciou AutoZoom+ optimalizovaná na prednášky a rozhovory, analyzuje prichádzajúci zvukový signál a automaticky prispôsobuje mieru priblíženia podľa vzdialenosti zdroja zvuku. Dochádza k potlačeniu okolitých zvukov a hlas hovorcu je krištáľovo čistý .

Sníma pohyb pre automatické nastavenie citlivosti mikrofónu

Zabudovaný snímač pohybu vyberie záznamník po umiestnení na stôl alebo pri držaní v ruke a volí citlivosť mikrofónu tak, aby zodpovedala situácii a bránila náhodnému zablokovaniu zvuku , ktorý si prajete nahrať.

 Philips DVT6000 čierno-strieborný
 Philips DVT6000 čierno-strieborný

Funkcia predbežného nahrávania

Funkcia predbežného nahrávania umožňuje zaznamenať posledných päť sekúnd predtým, než stlačíte tlačidlo pre nahrávanie. Zariadenie sa zapne do pohotovostného režimu a zaznamenáva päť sekundovú slučku bez ukladania. Stlačením tlačidla nahrávanie päť sekundovú slučku zaznamenáte.

Dobíjacia batérie pre dlhé nahrávanie

Batéria s vysokou kapacitou sa dá jednoducho dobiť pomocou štandardného vstupu mini USB . To zaručuje predĺženú výdrž batérie pre mimoriadne dlhé nahrávanie a zabezpečí, aby bol váš záznamník vždy pripravený pracovať, keď ho potrebujete.

 Philips DVT6000 čierno-strieborný
Kód:  JU150n
Produktové číslo:  DVT6000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04