Obnoviť stránku

Philips DVT2500 čierny

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips DVT2500 čierny

 Philips DVT2500 čierny

Stereo nahrávanie s 2 mikrofónmi

Dva zabudované stereo mikrofóny sú navrhnuté tak, aby zabezpečili jasný záznam hlasu a obmedzili šum v pozadí , A to aj v hlučnom prostredí. Vysoko kvalitné nahrávanie pre jasné prehrávanie a presné výsledky rozpoznania reči.

Aktivácia hlasom na nahrávanie s funkciou hands-free

Nahrávanie aktivované hlasom je pohodlná funkcia na nahrávanie s funkciou hands-free. V prípade jej zapnutí sa záznam spustí automaticky , keď začnete hovoriť. Záznam sa pozastaví, keď hovoriť prestanete, a bude automaticky pokračovať, keď začnete znova hovoriť.

 Philips DVT2500 čierny
 Philips DVT2500 čierny

Ovládanie jedným dotykom pre okamžité nahrávanie

Nenechajte si nikdy ujsť dôležitý moment. Jednoduchým stlačením a podržaním tlačidla záznamu zariadenie zapnete a to začne okamžite nahrávať , Pričom vaše oči i myseľ sa môžu ďalej sústrediť na danú chvíľu a nie na zariadenie.

Veľký farebný displej na jednoduché používanie

Veľký farebný displej ponúka ostré obrázky, vďaka čomu je jednoduchšie všetko vidieť a čítať na prvý pohľad. Prehľadné užívateľské rozhranie podporuje osem jazykov a je optimalizované na jednoduché a intuitívne používanie.

 Philips DVT2500 čierny
Kód:  JU150f
Produktové číslo:  DVT2500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11