Obnoviť stránku

Philips Dusk 17807/87/16

Príslušenstvo k tovaru

Philips Dusk 17807/87/16

Vonkajšie svietidlá sa v dnešnej dobe stávajú absolútnym hitom. Nielen, že svietidlo pôsobí naozaj veľmi efektne, ale má aj bezpečnostný účel. Veľakrát, keď je svietidlo v záhrade zapnuté, odradí zlodeja či iného narušiteľa. Toto pekné svietidlo s jednoduchým elegantným dizajnom od známeho výrobcu Philips je špeciálne určené pre vonkajšie priestory, ako je priestor pred vstupnými dverami, alebo terasa, pretože im dodá klasický a zároveň moderný štýl. Navyše je vybavené úspornou žiarovkou a tak pomáha šetriť nielen vaše peniaze, ale aj životné prostredie.

Špecifikácia:

Materiál: hliník a syntetická látka
Farba: sivá
Výška: 13,6 cm
Dĺžka: 16,1 cm
Šírka: 16,1 cm
Čistá hmotnosť: 0,540 kg
Krytie: IP44 zaručí ochranu proti predmetmi väčšími než 1 mm a ochranu proti poliatiu vodou

Šetríte vďaka solárnemu panelu

Toto dizajnovo zaujímavo riešené nástenné svietidlo Philips Dusk zo série myGarden ponúka nenápadný štýl s krásnym svetlom. Svietidlo má zabudovaný solárny panel s vysokou kapacitou a tak spoľahlivo zachytí potrebnú slnečnú energiu. Spoločne s efektívnymi LED diódami tvorí svietidlo s dlhou výdržou. Ak hľadáte ten správny doplnok, ktorý skrášli a rozžiari vašu terasu, ponúka vám Philips túto vydarenú verziu. Dômyselný dizajn navyše vytvára príjemné prostredie a zaručí, že vaše dlhé nočné posedenia budú stáť za to.

Parametre a špecifikácia

Stupeň krytia

Rozmery

Výška 16,1 cm
Šírka 16,1 cm
Dĺžka 13,6 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED

Napájanie

Napájanie Solárne
Kód:  ESO366b
Produktové číslo:  178078716
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06