Obnoviť stránku

Philips DTM3280

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips DTM3280

Značkový mikrosystém Philips ocenia predovšetkým milovníci kvalitnej hudby, kvalitného spracovania a luxusného dizajnu. DTM3280 disponuje systémom DualDock, ktorý nabíja a zároveň prehráva akékoľvek Apple Lightning zariadení, prípadne zariadenie s 30kolíkovým konektorom.Koniec môžete povedať aj zbytočným drôtom, ktoré len zbytočne prekáža. Hudba sa tu totiž prenáša vďaka technológii Bluetooth. Mikrosystém vám dokonca umožní spárovať až 3 zariadení súčasne. Môžete tak jednoducho voliť a prepínať žáner hudby, ktorý vám najviac vyhovuje. 


kľúčové vlastnosti

  • Nadčasový dizajn a kvalitný hudobný prejav
  • Digitálne ovládanie zvuku ponúka výber nastavenia zvuku
  • Môžete nabíjať a prehrávať akékoľvek Apple Lightning zariadení
  • Prenos hudby pomocou technológie Bluetooth (A2DP profil)
  • Krásny, prehledný LED displej
  • Špičkové basy pre dych berúce pôžitok z počúvania
  • USB Direct pre jednoduché prehrávanie hudby vo formáte MP3 / WMA
  • Funkcia budíka, hodín, časovača
  • Napájanie 110-240 V

Digitálny tuner a technológie DSC

Ak radi počúvate rádio potom určite oceníte vstavaný digitálny tuner s možnosťou uloženia predvolených staníc.Stačí teda naladiť stanicu a stlačením a podržaním tlačidla predvoľby uložiť frekvenciu do pamäte. V neposlední řadě je třeba zmínit i technologii DSC neboli digitální nastavení zvuku. Táto technológia vám umožní si zvoliť z 5 nastavenie zvuku - vyvážené, čisté, silné, príjemné a jasné.Digitálne ovládanie zvuku umožňuje dosiahnuť čo najlepší hudby maximum presným nastavenie zvukových pásiem, aby zodpovedali typu prehrávanej hudby.

Bass Reflex - silné a hlboké basy

Mikrosystém je ďalej vybavený technológiou Bass Reflex, ktoré vám prinesú hlbšie a silnejšie basy. Ať už tedy posloucháte Rock, Pop, Hip-Hop či jiný žánr, tak si zaručeně přijdete na své. Od konvenčných reproduktorov je pridanie basového prieduchu pre hlboké tóny, ktorý je akusticky vyladený tak, aby spolu s basovým reproduktorom poskytoval optimálny výkon systému nízkej frekvencie.

Na stole alebo na stene

Postavte mikrosystém v obýváku na stůl pod televizor díky integrovanému stojánku, nebo ho jednoduše připevněte na zeď. Záleží už len na vás. Avšak vďaka nadčasovému a elegantnému dizajnu sa tento audiosystém hodí do každej miestnosti. 


Obsah balenia:
Mikrosystém, napájací adaptér AC-DC, FM anténa, diaľkový ovládač s 21 tlačidlami

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera DAB+
Počet predvolieb 20 ×

Základné parametre

Výkon 40 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 111 mm
Výška prehrávača 223 mm
Hĺbka prehrávača 520 mm
Kód:  JPI101c7
Produktové číslo:  DTM3280/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12