Obnoviť stránku

Philips DS1600

4,4 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips DS1600

Kompaktná dokovacia stanica Philips DS1600 sa vďaka svojim rozmerom pohodlne vojde skoro na akékoľvek miesto. S bezplatnou aplikáciou ClockStudio určenú pre túto dokovaciu stanicu, získate celý rad ďalších exkluzívnych funkcií. Môžete kontrolovať počasie, pozrieť sa koľko je hodín, a dokonca používať svoje obľúbené obrázky ako tapety. Aplikácia ClockStudio vám tiež umožní počúvanie tisícov internetových rádiových staníc z celého sveta. Pripravené sú ďalšie aktualizácie tém vzhľadu a nové funkcie. Funkcionality ďalej rozširuje port USB , Z ktorého môžete nabíjať druhý mobilný telefón

Zvýraznenie basov Dynamic Bass Boost zaisťuje maximálny zážitok pri počúvaní hudby zvýraznením basovej zložky v celom rozsahu hlasitosti. Reprodukcia basových tónov je obvykle pri nízkej hlasitosti nevýrazná. Toto obmedzenie možno potlačiť práve zapnutím funkcie Dynamic Bass Boost, ktorá zvýši úroveň basov tak, aby bola zaistená optimálna reprodukcia aj pri zníženej hlasitosti. Počúvanie nenaruší ani sám mobilný telefón, dokovacia stanica je vybavená ochranným tienením. Zariadenia môžete pripojiť AUX vstupom, linkovým vstupom pre pripojenie akéhokoľvek prenosného prehrávača so slúchadlovým výstupom.


Konektor Lightning zaisťuje kompatibilitu so zariadeniami iPohne 5 is iPod nano 7. generácie, iPod touch 5. generácia, iPad mini a iPad s displejom Retina. Vďaka 30 kolíkovému konektora je kompatibilný tiež s iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S. iPod classic, iPod mini, iPod nano, iPod nano 1. generácie, iPod nano 2. generácie, iPod nano 3. generácie, iPod nano 4. generácie, iPod nano 5. generácie, iPod nano 6. generácie, iPod touch, iPod touch 2. generácie, iPad, iPad 2.

Kód:  JPI401f1
Produktové číslo:  DS1600/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07