Obnoviť stránku

Philips DS1155

4,4 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips DS1155

Note: Exkluzívne dokovacia stanica Philips DS1155 je vďaka konektoru Lightning kompatibilný s iPhony 5 i najnovšími iPody. Počas prehrávania tiež nabíja vložené zariadenie, takže si nemusíte robiť starosti so stavom jeho batérie. Funkcionality ďalej rozširuje port USB, z ktorého môžete nabíjať druhý mobilný telefón, dokonca aj keď máte vložený iPod / iPhone v doku.
Dokovacia stanica automaticky synchronizuje hodiny na prenosných iPod / iPhone. Jej 360-stupňový dizajn zaručuje úžasný vzhľad, nech sa na nej pozriete z akéhokoľvek uhla. Nielen že ponúka plný a bohatý zvuk, ale môže sa tiež pochváliť zobrazením hodín a mäkkým nočným svetlom, ktoré z nej robia dokonalé zariadenie na nočný stolík.
Parametre a špecifikácie:
Kompatibilita dokovacia stanica:
iPhone 5
iPod nano 7. generácie, iPod touch 5. generácia
Zvuk:
Výkon zosilňovača: 2x 3 W RMS
Zvukový systém: stereo
Ovládanie hlasitosti: nahor / nadol
Konektivita:
Dokovací konektor Lightning
USB
Pohodlie:
Hodiny: digitálne
Mäkké nočné svetlo
Napájanie:
100-240 V AC, 50/60 Hz
Prevedenie:
Rozmery: 177 x 177 x 100 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 880 g

Kód:  JPI401i
Produktové číslo:  DS1155/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09