Obnoviť stránku

Philips Disney Minnie Mouse 71752/31/16

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips Disney Minnie Mouse 71752/31/16

Dekoratívna lampa s motívom animovanej hrdinky Minnie Mouse z edície Philips Disney si určite nájde miesto v izbičke vášho dieťaťa. Pekný motív Disney postavičky jednoducho očarí každé dieťa. LED žiarovka s výkonom 4 W poskytuje hrejivé biele svetlo a v noci tak dodá vášmu dieťaťu istotu, zvýrazní atmosféru pri večernom čítaní rozprávok a vykúzli príjemnú atmosféru pre pokojný a ničím nerušený spánok vašej ratolesti.

Lampa je vyrobená z pevného a zdravotne neškodlivého materiálu, LED svetelný zdroj je navyše chladný na dotyk. Pomocou tlačidla nenápadne integrovaného do kábla môžete ľahko rozsvecovať aj zhasínať. LED žiarovka je súčasťou balenia a jej garantovaná životnosť je až 15 000 hodín prevádzky. Svetelný zdroj je intenzitou svitu porovnateľný s klasickou žiarovkou s výkonom 26 W.

Parametre a špecifikácia

Svetlo

Zdroj svetla Žiarovka (nie je súčasťou)

Stupeň krytia

Rozmery

Výška 141,8 cm
Šírka 26 cm
Dĺžka 26 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Žiarovka (nie je súčasťou)

Farba

Farba Červená
Kód:  ESO2573d
Produktové číslo:  717523116
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13