Obnoviť stránku

Philips Disney Cars 71751/32/16

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips Disney Cars 71751/32/16

Dekoratívna lampa s motívom animovaného seriálu Autá z edície Philips Disney si určite nájde miesto v izbičke vášho dieťaťa. Pekný motív Disney postavičky jednoducho očarí každé dieťa. LED žiarovka s výkonom 4 W poskytuje hrejivé biele svetlo a v noci tak dodá vášmu dieťaťu istotu, zvýrazní atmosféru pri večernom čítaní rozprávok a vykúzli príjemnú atmosféru pre pokojný a ničím nerušený spánok vašej ratolesti.

Lampa je vyrobená z pevného a zdravotne neškodlivého materiálu, LED svetelný zdroj je navyše chladný na dotyk. Pomocou tlačidla nenápadne integrovaného do kábla môžete ľahko rozsvecovať aj zhasínať. LED žiarovka je súčasťou balenia a jej garantovaná životnosť je až 15 000 hodín prevádzky. Svetelný zdroj je intenzitou svitu porovnateľný s klasickou žiarovkou s výkonom 26 W.

Parametre a špecifikácia

Svetlo

Zdroj svetla Žiarovka (nie je súčasťou)

Stupeň krytia

Napájacie napätie

Vstupné napätie 230 V

Rozmery

Výška 113,8 cm
Šírka 26 cm
Dĺžka 26 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Žiarovka (nie je súčasťou)

Farba

Farba Červená

Príkon

Príkon 23 W
Kód:  ESO2573a
Produktové číslo:  717513216
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19