Obnoviť stránku

Philips HD9351/91 Daily Collection

4,7 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips HD9351/91 Daily Collection

Pripravte si vriacu vodu na čaj alebo kávu v priebehu niekoľkých málo sekúnd s atraktívnou varnou kanvicou Philips HD9351 / 91 Daily Collection, ktorá je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a vybavená skrytým plochým vyhrievacím telesom pre rýchle zovretie a jednoduché čistenie. Samozrejmosťou je ukazovateľ hladiny vody pod rukoväťou pre váš dokonalý prehľad. Vďaka jej objemu 1,7 l uvaríte dostatok vody pre celú rodinu alebo vašich kolegov.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Philips Daily Collection HD9351 / 91

  • Stredová základňa otočná o 360°
  • Ochrana proti varenie bez vody
  • Úložný priestor pre kábel
  • Odnímateľný filter vodného kameňa
  • Elegantné vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • Dobre čitateľný vodoznak

Praktická a bezpečná kanvica

Kanvicu HD9351 / 91 Daily Collection môžete ľahko naplniť náustkom, alebo po otvorení viečka. To je opatrené pružinou a veľkým otvorom pre jednoduché plnenie a čistenie. Svetelný indikátor vás bude vždy informovať o stave kanvice (zapnuté / vypnuté). S odnímateľným filtrom vodného kameňa si môžete byť vždy istí, že váš nápoj nikdy nebude zdravotne závadný. Kanvica sa umiestňuje na bezdrôtovú základňu otočnú o 360° pre ľahké zdvíhanie a kladenie.
Spoločnosť Philips myslí aj na vaše bezpečie. Preto je do varnej kanvice zabudovaný štvornásobný bezpečnostný systém proti skratu a vyvretiu vody, s automatickým vypnutím po uvarení alebo po zdvihnutí zo základne. Ergonomická rukoväť a protišmykové podložky dovoľujú pohodlnú manipuláciu s nádobou. Nechýba ani priestor pre navinutie kábla, tak aby vám neprekážal na kuchynskej linke.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro
Kód:  PHIDA351
Produktové číslo:  HD9351/91
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06