Obnoviť stránku

Philips BTM5120B

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips BTM5120B

Hudobný mikrosystém od spoločnosti Philips podporuje veľa zaujímavých funkcií na čele s možnosťou streamovania hudby do troch zariadení zároveň cez technológiu Bluetooth. Spríjemnite si deň počúvaním vašich obľúbených CD a nechajte sa uniesť dôraznými basmi, ktorých hĺbka je dielom vysoko kvalitnej technológie Bass Reflex. Pokiaľ, ale dávate prednosť modernejším spôsobom počúvania muziky, ani vy nebudete ochudobnení.

Použite Audio-In vstup a pripojte váš smartphone alebo sa chopte flash disku a vďaka USB portu si doprajte takmer nekonečné počúvanie interpretov, ktorí vám dokážu zdvihnúť náladu. Vďaka rozhraniu Bluetooth môžete bezdrôtovo pripojiť iPod/iPhone/iPad a ďalšie zariadenia s rozhraním Bluetooth - smartphony , tablety alebo notebooky.

Kľúčové vlastnosti

  • Autenticky hlboké basy
  • Optimalizácia výšok a hĺbok pre rôzne štýly
  • Výstupný výkon 100 W
  • Rozhranie Bluetooth na bezdrôtové streamovanie hudby
  • FM rádio s dôvtipným tunerom
  • Rôzne formáty prehrávania (MP3-CD, CD, CD-R / RW)
  • Možnosť pripojenia USB a ďalších externých zariadení

Zmysluplný odpočinok

S využitím jednoduchého grafického ekvalizéra kedykoľvek prispôsobíte zvukové nuansy na mieru danému štýlu. Pohrajte sa s parametrami Vyváženie, Čistota, Výkon, Príjemný zvuk alebo Jas a vdýchnite obohraným skladbám nový rozmer. Na milovníkov rádiového vysielania výrobcovia mysleli zakomponovaním inteligentného tunera, s ktorým si môžete naladenú stanicu uložiť a vrátiť sa k jej počúvaniu kedykoľvek budete chcieť. To vám dovoľuje ľubovoľne striedať počúvanie hudby, správ z domova i zo sveta a hovoreného slova tak, aby ste svoj voľný čas mali čo najpestrejší.

Zobuďte sa s muzikou

K ľahkému ovládaniu Philips BTM5120B vám pomôže dobre čitateľný LED displej. Keď nie ste práve ranné vtáča, prebúdzajte sa po ránu za počúvania vašej obľúbenej hudby vďaka funkcii budíka s časovačom. Vstávanie do práce sa pre vás razom z nepríjemnej povinnosti stane každodenným potešením.

Parametre a špecifikácie:

Prehrávanie:
Režimy prehrávania diskov: rýchly posun vpred/späť, vyhľadávanie ďalší/predchádzajúce stopy
Režimy prehrávania pripojenie USB Direct: rýchlo, späť/vpred, prehrávanie/pauza, predchádzajúca/ďalšia, opakovanie, náhodné prehrávanie, funkcia stop

Tuner:
Pásma tunera: FM stereo
Predvoľby staníc: 20
Anténa: FM (75 ohmov)
Funkcie tunera: automatické digitálne ladenie

Konektivita:
3,5mm audio vstup
USB port
Bluetooth

Hmotnosť:
5,8 kg

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 20 ×

Základné parametre

Výkon 100 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 243 mm
Výška prehrávača 120 mm
Hĺbka prehrávača 200 mm
Šírka reproduktorov 159 mm
Výška reproduktorov 243 mm
Hĺbka reproduktorov 207 mm
Kód:  JPI100t
Produktové číslo:  BTM5120B/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01