Obnoviť stránku

Philips BTM2460

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips BTM2460

Priveďte svoju obľúbenú hudbu k životu. Kompaktný mikrosystém BTM2460 vo svojom drobnom tele skrýva hotový poklad, ktorý vdýchne muzike úplne nový rozmer. Vďaka technológii Bass Reflex je vyvážená hudobná reprodukcia navyše doplnená o naozaj hlboké basy. Nebudete veriť, že to, čo počujete, vychádza z tohto tmavého drobčeka. Vo výsledku si výstup ešte môžete upraviť, a to prostredníctvom funkcie digitálneho ovládania zvuku (Digital Sound Control). Farbu prehrávanej piesne tak možno meniť podľa vašich aktuálnych preferencií.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná hudobná reprodukcia
  • Reproduktory s technológiou Bass Reflex
  • Funkcia digitálneho nastavenia zvuku
  • Celý rad možností, ako prehrať hudbu
  • MULTIPAIR na pripojenie dvoch zariadení súčasne
  • Elegantný dizajn
  • Možnosť zavesiť na stenu
  • Zabudované FM rádio (pamäť až pre 20 staníc)

Kompatibilný ako žiadny iný

Ako už naznačuje nadpis tohto odseku - možností, ako prehrať váš obľúbený playlist, máte hneď niekoľko. V prvom rade je to štandardná CD mechanika, USB port a 3,5 mm jack. Tým nadštandardným je v našich očiach zabudovaná technológia bluetooth. Vďaka nej môžete bezdrôtovo streamovať hudbu priamo do BTM2460, a to prostredníctvom tabletu alebo mobilného telefónu. Pomyselnou čerešničkou na torte je podpora tzv. MULTIPAIR. Zjednodušene povedané k mikrosystému je možné pripojiť nie jedno, ale rovno dve zariadenia (skrze bluetooth) naraz. To oceníte v rôznych situáciách. Jednou z nich môže byť napríklad zdieľanie hudby s priateľmi na večierkoch.

Štýlový a zároveň praktický

Hneď na prvý pohľad je jasné, že ide o prémiový produkt.Dôkazom je,že môžete Philips BTM2460 zavesiť na stenu. Samozrejme disponuje aj klasickým stojanom, takže je len a len na vás, pre akú možnosť sa rozhodnete. Okrem toho je mikrosystém naozaj elegantným bytovým doplnkom, ktorý bezpochyby štýlovo doplní vybavenie izby.

Doplňujúce informácie:

Možnosti prehratia:
CD mechanika
USB port
3,5mm jack
bluetooth (A2DP)

Rozmery výrobku (Š x H x V):
465 × 107 × 233 mm

Hmotnosť:
2,4 kg

Dodávané príslušenstvo:
Anténa FM
Používateľská príručka
Diaľkový ovládač

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 20 ×

Základné parametre

Výkon 20 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 465 mm
Výška prehrávača 233 mm
Hĺbka prehrávača 107 mm
Hmotnosť 2,4 kg
Kód:  JPI100p
Produktové číslo:  BTM2460/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03