Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips BT5205/16

4,7 33 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips BT5205/16

Zastrihávač Philips s označením BT5205/16, patrí medzi profesionálnych pomocníkov, keď potrebujete vyzerať skvele vďaka perfektnému zastrihnutiu a vytvarovaniu vašich fúzov. Pomocou praktického hliníkového kolieska, ktoré je umiestnené na rukoväti, si upravíte požadovanú dĺžku fúzov na 0,4 mm až 7 mm. Vytvorte si rôzne dĺžky strihu. Ovplyvníte tým svoj vzhľad, ktorý bude ako mladistvý aj nedbalo elegantný.

Ak je vaše strnisko nepoddajné, iste vám pomôže aj integrovaný hrebeň, ktorý fúzy nadvihne a tým uľahčí zastrihávanie. Na zastrihnutie strniska stačí iba jeden rýchly pohyb. Navyše tento pomocník zaistí aj šetrný styk s pokožkou, a preto vaša pleť nebude podráždená. Akumulátorová prevádzka s batériou Li-Ion zaistí po jednej hodine nabíjania až 70 minút prevádzky tohto skvelého prístroja. Takže ho nemusíte využívať iba na sieťovú prevádzku.

Elegantný dizajn a pohodlná pogumovaná rukoväť zastrihávača Philips zabezpečí jednoduchú a príjemnú manipuláciu pri úprave fúzov. Iste vašej pozornosti neunikne jeho chrómovaný vzhľad a ani celokovový kryt na britvy Dual Cut. Súčasťou balenia je aj praktická čistiaca kefka, vďaka ktorej sa vášmu zastrihávaču dostane najlepšej starostlivosti ešte pred tým, než ho umyjete pod tečúcou vodou, pretože je tiež plne umývateľný.

Doplňujúce informácie a špecifikácie:

  • Nie je potrebný olej na údržbu
  • Presnosť (veľkosť krokov) je od 0,2 mm
  • Strihacia jednotka má nerezové oceľové britvy
  • Zuby, ktoré neškriabu
  • Počet nastavení dĺžok - 17 integrovaných nastavení
  • Displej s kontrolkou batérie
  • Na použitie s káblom aj bez kábla
  • V chrómovanom vyhotovení
  • Úplné nabitie za 1 hodinu
  • Automatická voľba napätia 100-240 V
Kód:  EAT6009p
Produktové číslo:  BT5205/16
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09