Obnoviť stránku

Philips BM60B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips BM60B

Hudební systém pro více místností
 

Bezdrôtový hudobný systém pre viac miestností

Bezdrôtový systém Philips BM60B je vďaka podpore technológie izzylink ideálne zariadenie pre prehrávanie vašej obľúbenej hudby vo viacerých miestnostiach. Bezdrôtovo môžete prepojiť až päť reproduktorov do jednej siete, bez nutnosti routeru, hesla či špeciálnej aplikácie. Vďaka širokej ponuke zvukových vstupov je možné hudbu streamovať prostredníctvom bluetooth rozhrania, alebo prehrávať z CD, USB nosičov či FM tunera.


Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť prepojiť až 5 zariadení
  • Určenie hlavného reproduktora, individuálny režim
  • Prehráva hudbu prostredníctvom technológie bluetooth, CD, USB a FM
  • Spárovanie 2 bluetooth zariadení naraz (Multipair)
  • Digitálna ekvalizácia (DSC)
  • LCD displej
  • Hodiny a budík

Špičkový zvuk jednotlivých skladieb

O dokonalý zvuk sa postará technológia Digital Sound Cotrol (DSC) zaisťujúca optimalizované nastavenie naprieč rôznymi hudobnými štýlmi. Zahŕňa hneď niekoľko režimov - Vyváženie, Čistota, Výkon, Príjemný zvuk a Jas. Jednotlivé režimy využívajú grafický ekvalizér pre automatické nastavenie výstupu pre dosiahnutie čo najdokonalejšieho zvuku naprieč žánrami.


Zdieľajte hudbu s priateľmi

Bezdrôtová technológia izzylink umožňuje prepojiť až 5 reproduktorov do bezdrôtovej siete, bez nutnosti použiť pre nastavenie router, heslo k sieti Wi-Fi či špeciálnu mobilnú aplikáciu. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a zariadenie sa stane súčasťou siete. Každý reproduktor je možné prepínať medzi individuálnym alebo skupinovým režimom.


Komfortné prehrávanie

Prostredníctvom bluetooth-u môžete všetku obľúbenú hudbu ľahko streamovať z vášho telefónu, tabletu alebo počítača. Funkcia Multipair dokáže spárovať až 2 zariadenia naraz pre streamovanie hudby z ľubovoľného zdroja bez obťažujúceho odpájania zariadení a opätovného párovania.


 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita S Bluetooth

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 20 ×

Základné parametre

Výkon 130 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 254 mm
Výška prehrávača 128 mm
Hĺbka prehrávača 249 mm
Šírka reproduktorov 140 mm
Výška reproduktorov 305 mm
Hĺbka reproduktorov 215 mm
Hmotnosť 7,45 kg
Kód:  JPI100w3
Produktové číslo:  BM60B/10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04