Obnoviť stránku

Philips BHD007/00 EssentialCare

4,8 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips BHD007/00 EssentialCare

Tento praktický sušič vlasov disponuje hneď niekoľkými funkciami pre dokonalý účes. Pomocou technológie ThermoProtect nastavíte optimálnu teplotu pri sušení, aby nedochádzalo k prehrievaniu vlasov. Ionizačná technológia zase redukuje vytváranie statickej energie, upravuje účes a umocňuje lesk vlasov. Funkcia Cool Shot dokáže spevniť účes pomocou výboja studeného vzduchu. Pre rýchlejšie a jednoduchšie dosiahnutie dokonalého výsledku si môžete zvoliť z troch stupňov rýchlosti. Ak radi cestujete, tak určite tiež oceníte ľahké skladovanie alebo prenášanie vďaka sklopnej rukoväti a cestovné ochranné puzdro.

Hlavné prednosti

  • Sklopná rukoväť
  • Funkcia ThermoProtect
  • Tri rýchlosti
  • Ionizačná technológia
  • Výboj studeného vzduchu Cool Shot
  • Háčik pre jednoduché zavesenie

Ľahko vysušené

Výkonný sušič Philips bol navrhnutý tak, aby pracoval oveľa tichšie než iné modely. Vstupná mriežka pre vzduch umožňuje chvíľkové zvýšenie prúdenia. Výsledkom je rýchlejší a efektívnejší výkon sušenia s príjemným a tichším zvukom. Ak cestujete za hranice do štátu s iným napätím v elektrickej sieti, oceníte tiež praktický prepínač napätia. Manipuláciu s prístrojom vám zasa uľahčí dostatočne dlhá prívodná šnúra. K ľahkému uskladneniu a okamžitému použitiu môžete použiť aj háčik na zavesenie prístroja potiahnutý gumou.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 1 800 W
Počet rýchlostí 3
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m
Vlastnosti Cestovná verzia

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAT3070e
Produktové číslo:  BHD007/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03