Obnoviť stránku

Philips BDP7750

4,3 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips BDP7750

Špičkový Blu-ray prehrávač s podporou prehrávania 3D Blu-ray diskov, ktorý vyniká precíznym dielenským spracovaním, premení váš domov na kino. Vďaka možnosti upscalingu na rozlíšenie Ultra HD premení obsah Full HD do neuveriteľne ostrého a čistého rozlíšenia 4K Ultra HD. Okrem diskov Blu-ray si hravo poradí aj s video DVD a audio CD. Rozlíšenie DVD video obsahu 576p, 720p a 1080i dokáže previesť aj na vyššie.
Rozhranie prehrávača poskytne jeden HDMI výstup vo verzii 1.4, ktorý slúži na prenos 3D obsahu a všeobecne videa vo vysokom rozlíšení. HDMI má aj unikátnu schopnosť súčasne prenášať bezstratový audio signál vo formátoch Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio Essential pre vernú multikanálovú reprodukciu zo 7 reproduktorov a jedného subwoofera. V konektorovej výbave prehrávača tejto triedy nesmie chýbať RJ-45 ethernetový port symbolizujúci podporu pre sieťové funkcie, ktoré sú v znamení služby BD Live, aktualizácie firmwaru, funkcie smart TV a možnosti streamovania videí, hudby a fotografií z vášho domáceho multimediálneho servera. Rozhranie uzatvára dvojica USB portov, ktoré vám dovolia priame prehrávanie zo všetkých kompatibilných USB zariadení, a digitálny optický výstup pre vyvedenie audio signálu, napr. do AV prijímača. Komfortnú obsluhu prehrávača zaistí dodávaný diaľkový ovládač a české menu na obrazovke.
Parametre a špecifikácie:
Podporované médiá:
AVCHD, BD, BD R / BD RE,
CD, CDDA, CD-R / CD-RW, DVD, DVD + R /
+ RW, DVD R / -RW, SVCD, Disk VCD
Podporované formáty súborov:
Audio: AAC, MKA, MP3, WMA
Obraz: GIF, JPEG, JPG
Video: ASF, AVI, DivX, flv, m2ts, MKV, mov, MP4,
MPEG, MPG, WMV
Prehrávanie zvuku:
Kompresný formát: AAC, MP3, Ogg Vorbis, PCM, WAV, WMA
Zvuk:
Digitálne analógový prevodník: 24 bitov, 192 kHz
Vylepšenie zvuku: Nočný režim
Zvukový systém: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, Dekodér DTS Digital Surround, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
Spotreba:
Spotreba elektrickej energie: 20 W
Napájanie: 220-230 V, 50 Hz
Spotreba energie v pohotovostnom režime: 0,3 W
Rozmery:
Balenie (Š x V x H): 490 x 87 x 310 mm
Výrobok (Š x H x V): 435 x 40 x 230 mm
Hmotnosť výrobku: 1,58 kg
Hmotnosť vrátane balenia: 2,3 kg
Dodávané príslušenstvo:
Dodávané príslušenstvo: 2x batéria AAA, CD-R (používateľská príručka), Napájací kábel, Registračná karta produktu, Stručná príručka spustenia, Diaľkové ovládanie, Užívateľská príručka
Voliteľné príslušenstvo:
Vybraná kamera Skype

Parametre a špecifikácia

Kód:  GPI500f
Produktové číslo:  BDP7750/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06