Obnoviť stránku

Philips AZ328W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips AZ328W

Radi počúvate hudbu vo vysokej kvalite vždy a všade? Chceli by ste si brať svoj hudobný prehrávač aj na cesty a stať sa tak hviezdou každej oslavy? Nebaví vás nudné a zastarané prenosné zariadenie bez šťavy? S produktom od značky Philips dostanete to po čom iste túžite a z reproduktorov sa bude šíriť kvalitný zvuk.

kľúčové vlastnosti

  • Štýlový Rádiomagnetofón do vašej izby
  • Reproduktory vás ohromí svojou silou
  • Využívajte jednoduchého a intuitívneho ovládania
  • Funkcia náhodného výberu vás nebude nudiť

Zážitok z počúvania

Tomuto prenosnému prehrávaču dominuje dva veľké reproduktory zasadené do striebornej konštrukcie. Na prednej strane nájdete veľké tlačidlá pre jednoduché a intuitívne ovládanie. Rovnako tu je miesto pre vkladanie vašich obľúbených kaziet. Na hornej strane produktu sa nachádza CD mechanika. Prístroj tiež ponúka možnosť pripojenia externých zariadení prostredníctvom USB portu.

V prípade, že máte radi naozaj dunivé basy, iste vás poteší funkcia Dynamic Bass Boost, ktorá vám dovolí vyžmýkať z reproduktorov to najlepšie. Funkcia náhodný výber / opakovanie zabezpečí, že vás nebude nudiť stále rovnaké poradie prehrávanej hudby. Zariadenie je plne kompatibilný is externými zariadeniami, mobilnými telefónmi a mp3 prehrávači. Takže si budete môcť prehrávať vašu obľúbenú hudbu. Zariadenie podporuje prehrávanie vo formátoch MP3-CD, CD a CD-R / RW.

Rozmery:
299 x 132 x 240 mm

napájanie:
230 V
6x C (LR14) batérie (nie sú súčasťou balenia)

Kód:  JPI300d3
Produktové číslo:  AZ328W/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14