Obnoviť stránku

Philips AEA2700

4,6 42 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips AEA2700

Adaptér Philips AEA2700 je skvelým riešením, ako váš existujúci audiosystém obohatiť o bezdrôtový prenos hudby v špičkovej kvalite. Využíva technológie Bluetooth a podporuje tiež intuitívny systém párovania pomocou NFC (Near Field Communications). Pre prehrávanie sa tak stačí dotknúť adaptéra zdrojovým zariadením, napríklad inteligentným telefónom, a spojenie je nadviazané automaticky. Vďaka funkcii Multipair môžete spárovať až 3 zariadenia súčasne a ľubovoľne medzi nimi prepínať.
Vítaným prostredníkom na počúvanie vo vysokom rozlíšení je podpora kodekov aptX a AAC. Vďaka nim sa môžete tešiť na bohatý, dynamický a krištáľovo čistý zvuk aj pri bezdrôtovom prenose. K vášmu audiosystému adaptér ľahko pripojíte pomocou dvojice konektorov RCA (L/R), alebo 3,5 mm linkovým vstupom. Taktiež zariadenie disponuje konektorom na digitálny optický kábel. To všetko s exkluzívnym dizajnom, ktorý neurobí hanbu v žiadnej domácnosti.
Parametre a špecifikácia:
Pripojenie:
Bluetooth: 3.0 (podpora NFC)
Profily: A2DP, AVRCP 1,3
Kodeky: aptX a AAC
Rozsah Bluetooth: Až 10 m
Konektory:
Výstup RCA L/R (2x cinch)
3,5 mm linkový výstup
Digitálny optický výstup
Napájanie:
100 – 240 V, 50/60 Hz (AC adaptér)
Vyhotovenie:
Rozmery: 74 × 22 × 74 mm (Š × V × H)
Hmotnosť: 40 g
Obsah balenia:
Napájací adaptér
Užívateľská príručka
RCA na 3,5 mm kábla

Kód:  JPI390f
Produktové číslo:  AEA2700/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13