Obnoviť stránku

PH-CJ39 WiFi/GST

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
201,90 €

PH-CJ39 WiFi/GST

Centrálna jednotka PH-CJ39 WiFi-GST systému Pockethome

Premeňte svoj domov na inteligentnú domácnosť pomocou centrálnej jednotky PH-CJ39 WiFi-GST. Umožní vám vzdialené ovládanie vykurovania, osvetlenia, elektroinštalácie, zabezpečenia, roliet, žalúzií, brán a ďalších s možnosťou zaradenia do systému PocketHome®. Prepojíte ju pomocou Wi-Fi. Jediná centrálna jednotka zvládaobsluhovať až 64 prvkov s rôznymi funkciami.

Vhodná pre rôzne druhy vykurovania

Obmedzení nie ste ani druhom vykurovania, ktoré vo vašej domácnosti preferujete. Centrálna jednotka PH-CJ39 WiFi-GST vám umožní ako teplovodnú reguláciu s plynovým kotlom alebo elektrokotlom, tak aj reguláciu elektrického vykurovania elektrickými panelmi. Môžete dokonca druhy vykurovania aj kombinovať.

Možnosti pripojenia centrálnej jednotky PH-CJ39 WiFi

Vyberte si, či budete chcieť centrálnu jednotku PH-CJ39 WiFi-GST ovládať cez ethernetový kábel, prostredníctvom WiFi pripojenia alebo pomocou USB.

Váš domov v bezpečí

Akonáhle centrálna jednotka PH-CJ39 WiFi-GST zaznamená z niektorého z bezpečnostných prvkov (integrovaného do inteligentnej domácnosti PocketHome®) nebezpečenstvo, obdržíte notifikáciu na váš mobilný telefón.

Až 6 teplotných zmien na deň

Nastavte si 22 rôznych týždenných programov a 6 teplotných zmien počas každého dňa. K dispozícii je tiež režim dovolenka prípadne letný režim alebo režim útlmu. Inteligentná jednotka PH-CJ39 WiFi-GST má automatické nastavenie prechodu na letný a zimný čas.

Ovládanie pomocou SMS a prezvonením

Pokiaľ nedisponujete stabilným internetovým pripojením v mobilnom telefóne, poteší vás, že centrálna jednotka PH-CJ39 WiFi-GST disponuje GSM modulom, s ktorým je možné po vložení SIM karty komunikovať pomocou SMS správ. Jednotka tiež umožňuje zasielať varovné SMS správy na nastavené telefónne čísla - v prípadenečakaných udalostí.

Systém PocketHome®

Nový bezdrôtový systém PocketHome® zvyšuje komfortné ovládanie spotrebičov v domácnosti. Ovládajte všetky vaše zariadenia jednoducho z mobilného telefónu. Či už potrebujete nastaviť vykurovanie domu či bytu, upraviť osvetlenie alebo napríklad spustiť kávovar pred tým, než vyleziete z postele - pre bezdrôtový systémPocketHome® nič nie je problém. Samozrejmosťou je aj komunikácia s bezpečnostnými prvkami ako sú hlásiče požiaru alebo rôzne zabezpečenia proti vlámaniu. Systém bol primárne vytvorený na úsporu času a peňazí, ale každý z nás ocení pohodlie, ktoré prináša. Srdcom systému je bezdrôtová riadiaca jednotka PH-CJ39 WiFi aPH-CJ39 WiFi-GST slúžiaca na prepojenie a riadenie zariadení a senzorov systému.

Systém PocketHome®

Konektivita

Centrálna jednotka ponúka pripojenie pomocou bezdrôtovej siete WiFi, Ethernetového kábla a GSM

Systém PocketHome®

Ekonomická prevádzka

Šetrí energiu a vašu peňaženku

Systém PocketHome®

Bezpečnosť

Centrálna jednotka komunikuje cez náš SERVER, ktorý využíva najmodernejšie zabezpečenie

Šikovná aplikácia pre pohodlné ovládanie

Jednoduchá intuitívna aplikácia pre pohodlné ovládanie bezdrôtového systému PocketHome® je dostupná na App Store, Microsoft aj Google Play. Nainštalujte si aplikáciu do vášho mobilného telefónu a ovládajte všetky svoje zariadenia v systéme PocketHome® kedykoľvek a kdekoľvek.

Systém vhodný pre každú nehnuteľnosť

Systém PocketHome® je určený pre všetky druhy nehnuteľností nech ide o byt, dom alebo priestory na komerčné účely. Ovládanie vášho domu nebolo nikdy jednoduchšie.

Možnosti systému

Nový bezdrôtový systém PocketHome® od spoločnosti ELEKTROBOCK SK zvyšuje komfortné ovládanie spotrebičov v domácnosti.

Systém PocketHome®

TEPLOVODNÉ VYKUROVANIE

Potrebujete regulovať teplovodné radiátory vo vašom dome/byte a mať tak neustály komfort bez zbytočných starostí?

Systém PocketHome®

PODLAHOVÉ VYKUROVANIE

Využívate pre človeka príjemnejší a zdravší druh vykurovania – podlahové? S prvkami systému PocketHome® bude ich ovládanie oveľa pohodlnejšie.

Systém PocketHome®

ELEKTRICKÉ VYKUROVANIE

Preferujete elektrické podlahové vykurovanie, vykurovanie pomocou priamovýhrevných telies alebo je vaša domácnosť vybavená moderným infra kúrením?

Systém PocketHome®

OVLÁDANIE ŽALUZÍÍ

Ovládajte rolety, žalúzie, markízy a ďalšie typy tieniacich produktov. Ušetrite si množstvo každodenných starostí.

Systém PocketHome®

OVLÁDANIE OSVETLENIA

Chcete mať doma vždy tú správnu atmosféru v správny čas? Vďaka inteligentnému ovládaniu osvetlenia je to možné.

Systém PocketHome®

OVLÁDANIE SPOTREBIČOV

Bezdrôtové ovládanie spotrebičov poskytuje širokú škálu možností, ako si zjednodušiť život.

Systém PocketHome®

BEZPEČNOSTNÉ PRVKY

Nechýbajú ani produkty na ochranu pred vlámaním, požiarom, únikom vody, atď. môžete pokojne odísť na dovolenku a mať prehľad o aktuálnom dianí u vás doma.


Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Kompatibilné aplikácie Aplikácia výrobcu
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, GSM, Ethernet

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie centrálna jednotka

Vlastnosti

Farba Biela
Kód:  PHovl22_02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PH-CJ39 WiFi / GST

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19