Obnoviť stránku

Pevný disk WD Caviar WD1600SB

Pevný disk WD Caviar WD1600SB

Vysoko spoľahlivý a značkový disk s veľkosťou 160 GB je určený na nepretržité prevádzky a použitie do poľa RAID.Na to je disk vybavený unikátnou technológiou TLER (Time-limited error recovery), ktorá výrazne zlepšuje kompatibilitu s řadiči RAID a preto je disk odporúčaný pre použitie do diskového poľa.Vďaka tejto funkcii je tiež zabezpečená rýchlejšia obnova disku po chybě.
Disk je určený pre rozhranie Ultra ATA a obsahuje vyrovnávaciu pamäť o veľkosti 8 MB.Rýchlosť 7200 otáčok za minútu a výborný čas přístupové doby zaručuje rýchle a pohotové nalezení uložených dát a pripravenosť na ich zápis.
Stredná doba medzi poruchami (MTFB) je 1 milión hodín, čo tento disk priamo predurčuje napríklad do počítačových serverov, zálohovacích staníc a počítačov s nepretržitou prevádzkou.
Parametre a špecifikácie:
Kapacita:
160 GB
Rýchlosť otáčania:
7 200 RPM
Vyrovnávacia pamäť:
8 MB
Rozhranie:
EIDE Ultra ATA 100
Přístupová doba:
Priemerne 8,9 ms
Rozmery:
26 x 101 x 147 mm
Váha:
0,6 kg
Prevádzková teplota:
5 - 55 ° C
Kód:  FW081
Produktové číslo:  WD1600SB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03