Obnoviť stránku

Pevné disky Samsung


SSD disky Samsung

Disky Samsung – vysoká rýchlosť, záruka kvality

Spoločnosť Samsung je jedným z najväčších svetových výrobcov elektroniky. Medzi jej produkty patria smart telefóny, televízory alebo napríklad práčky. Okrem týchto výrobkov nájdete v ponuke aj SSD disky, najmä rady Samsung EVO a PRO. Pre najnáročnejších zákazníkov sú tu M.2 SSD disky s najrýchlejším rozhraním NVMe. O niečo pomalšie, ale lacnejšie sú potom SSD disky so SATA rozhraním a formátom 2,5" aj M.2. V ponuke nechýbajú ani externé SSD disky Samsung, ktoré potešia napríklad cestovateľov. Drvivá väčšina výrobkov má nadštandardnú záručnú dobu v minimálnej dĺžke 3 roky, pri mnohých modeloch je to až 5 rokov. V prípade vybraných SSD diskov Samsung PRO je potom záručná doba neuveriteľných 10 rokov.

2,5" SSD disk Samsung

2,5" SSD disky Samsung

SSD disky Samsung vo formáte 2,5" majú až 4 TB miesta pre vaše dáta a bleskovú prenosovú rýchlosť. Obľúbeným zástupcom tohto radu sú napríklad SSD disky Samsung 850 EVO. Tie disponujú 3D architektúrou V-NAND, ktorá zvyšuje rýchlosť zápisu aj čítania. Užitočná je aj technológia Rapid Mode, ktorá na prenos väčšieho množstva dát využíva voľnú operačnú pamäť. Výsledkom je až 2× väčšia prenosová rýchlosť.

SSD Samsung s rýchlym rozhraním M.2 SATA

M.2 SSD disky Samsung ponúkajú vďaka technológii Intelligent TurboWrite rýchlosť zápisu až 520 MB/s a rýchlosť čítania až 550 MB/s. Vysoký výkon a rýchlejší prenos dát sú dôsledkom navýšenej vyrovnávacej pamäte TurboWrite zo 12 GB na 78 GB. Používateľom je k dispozícii aj softvér s názvom Samsung Magician, vďaka ktorému budete mať neustály prehľad o vašom disku. 

SSD Samsung M.2 SATA
SSD Samsung M.2 NVMe

SSD disky Samsung s radičom NVMe pre najnáročnejších

SSD disky Samsung s rozhraním NVMe ponúknu kapacitu až 2 TB a zapájajú sa priamo do zbernice PCIe. Obľúbenými zástupcami tohto radu sú Samsung SSD 960 a 970. Rýchlosť zápisu dosahuje až 2 300 MB/s, rýchlosť čítania dokonca presahuje 3 200 MB/s. Vďaka tomu sú vhodné na náročné práce, ako je editácia videí či grafiky, hranie hier, ale aj ako výbava servera. SSD disky Samsung s rozhraním NVMe majú nižšiu spotrebu energie, vďaka čomu sú vhodné na profesionálne využitie. 

Externé SSD disky Samsung

Externé SSD disky Samsung sa môžu pochváliť kapacitou až 2 TB. Sú tenké, ľahké a majú menšie rozmery ako platobná karta. Disk je možné zabezpečiť heslom, takže sa k svojim dátam dostanete len vy. Externé SSD disky Samsung sú navyše kompatibilné s MacBookom, smart telefónmi a tabletmi a sú aj ideálnym spoločníkom pri cestovaní. Prenosové rýchlosti dosahujú až 540 MB/s a pripojíte ich pomocou obojstranného konektora USB-C. Obľúbeným modelom je Samsung SSD T5. 

Externý SSD disk Samsung
Spresniť parametre
50 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04